Foto: Dziedātāja Katy Tindemark ir kļuvusi par blondīni (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Šajā vasarā ārzemju zvaigznes turpina atvadīties no garajām matu cirtām un nogriež sev īsus griezumus, bet mūsu pašu vietējās pazīstamās dāmas spēlējas ar matu krāsām. Pavisam nesen populārā aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone nokrāsoja sarkanus matus, bet dziedātāja Katy Tindemark ir kļuvusi par izteiktu blondīni.

Dziedātāja Katy Tindemark vienmēr ir izcēlusies ar gaišām matu cirtām, bet tās nekad nav bijušas spilgti dzeltenas, gluži kā saules krāsa, nu mūziķe, iesākoties vasarai, ir nokrāsojusi daudz gaišākus matus un kļuvusi par izteiktu blondīni.

Jaunā matu krāsa piestāv jaunās sievietes nebēdnīgajam, jautrajam, seksuālajam tēlam.

Foto: Baiba Gāliņa

«Mainīju matu krāsu, jo šis pavasaris man izrādījās pārāk emocionāls, gan labā, gan sliktā nozīmē, pārvarot emocionālās grūtības, jūtu pārmaiņas sevī, vēlējos kaut ko mainīt arī vizuālajā izskatā,» skaidro Katy.

Dziedātāja uzsver, ka ar jauno matu krāsu nejūtas stulbāka, tieši otrādi, jo šie pārdzīvojumi kaut kādā ziņā padarīja viņu stiprāku un gudrāku. Arī dziedātājas vīrs labāk priekšroku dod blondīnēm, ne tumšmatēm.

Foto: Baiba Gāliņa

«Painteresējos daiļā dzimuma pārstāvēm, ko viņas domā par pārmaiņām. Viedokļi bija pozitīvi. Pati jūtos labi ar jebkuru matu krāsu. Šīs pārmaiņas palīdz man būt pozitīvai un baudīt vasaras laiku, ceru, ka arī pārējie izbaudīs šo vasaru kā pienākas. No pārmaiņām nav jābaidās,» smejoties saka Katy.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu