Beidzot ir zināmas šīs vasaras Latvijas dizaina modes tendences (47)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Fotostudija «Spot studios» 12.jūnija pēcpusdienā savās telpās pulcēja modes pazinējus un dažādu dizaineru veidoto tērpu un tēlu ietekmē demonstrēja šīs vasaras modes tendences. Vērojot atnākošajos patīkamu, pozitīvu smaidu, var secināt, ka Latvijas iedzīvotāji apzinās to, kas modē, un labprāt to valkā.

Projekts «Latvijas dizaina trendi» radīts ar mērķi popularizēt talantīgus un kreatīvus Latvijas dizainerus un parādīt modes cienītājiem, ka Latvijas tērpu mākslinieki paši spēj radīt dažādas tendences un konkurēt spējīgus tērpus.

Vakara gaitā viesiem bija iespēja baudīt vasaras sezonas kolekcijas, kuras radījuši Latvijas modes dizaineri, tie, kas sadarbojas ar modes salonu «Klase», kā arī otrajā skatē modīgie rīdzinieki ievērtēja jaunās peldkostīmu tendences no veikala «V.O.V.A».

Tērpus papildināja rotaslietas, kuru dizainu radījusi šarmantā Agnese Zeltiņa. Trešā un visu viesu visvairāk gaidītā modes skate bija slaveno sieviešu defilē izgājiens, modeļu lomās iejutās dziedātāja Katy Tindemark, dziedātāja Olga Asmikoviča, dziedātāja Kamilla, skaistumkonkursu rīkotāja Liene Skulme un žurnāliste, pasākumu vadītāja Kristīne Gnatjuka.

Lai vakaru dažādotu un padarītu krāsaināku, skatē piedalījās ari mazie klēpja sunīši, kuriem arī mugurā bija tērpi, tos radīja un sagādāja skatei modes nams «Lusi i Olsi».

Sievietēm katrai bija izdomāts un izveidots savs tēls, lai neviena no viņām nenobālētu un izceltos cita uz citas fona.

Par vakara muzikālo pavadījumu rūpējās simpātiskais saksofonists Jānis Dinēvičs un dedzīgais dīdžejs Markus Riva. Piedevām Markus Riva sagādāja ikvienam pārsteigumu, izpildot kompozīciju no sava nu jau trešā, topošā studijas albuma.

Modīgāko šīs vasaras vakaru vadīja televīzijas raidījumu vadītāja Jeļena Gricuka, kura pati vienmēr ir izcēlusies ar lielisku stila izjūtu un sievišķību.

Pēc modes skates un pirms tās viesi baudīja šampanieti, zemenes un dažādas kūciņas, piemetinot, ka vasara ir saldumu un augļu laiks.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu