Mežaparkā notiks Latvijas meistaru tirgus «Gabaliņš Latvijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kalnina.lv

Svētdien, 28.jūnijā, no plkst. 10.00 līdz 20.00 VIII Ziemeļu un Baltijas valstu dziesmu svētku ietvaros norisināsies Latvijas amatu meistaru tirgus «Gabaliņš Latvijas». Svētku apmeklētājiem un viesiem meistaru unikālās prasmes izrādīs ap 50 amatu meistaru no visas Latvijas.

Savu veikumu un prasmes visas Ostas prospekta garumā pie Mežaparka Lielās estrādes savu veikumu un prasmes izrādīs ap 50 amatnieku, mājražotāju, zemnieku un uzņēmēju no Rīgas un Latvijas. Tirdziņu «Gabaliņš Latvijas» varēs apmeklēt gan Ziemeļu un Baltijas Dziesmu svētku dalībnieki, gan svētku noslēguma koncerta apmeklētāji.

Tirdziņā «Gabaliņš Latvijas» būs pieejams ļoti plašs produktu klāsts - adījumi, audumi, koka izstrādājumi, galda spēles, pinumi, kalumi, metāla izstrādājumi, māla, porcelāna, stikla un ādas izstrādājumi, lina un filca izstrādājumi, bižutērija, pērles, mežģīnes, dabīgie skaistumkopšanas produkti, garšvielas, dabīgās ziepes, tēja, svaigi dārzeņi, kā arī meistaru tirgū svētku dalībnieki un viesi varēs iegādāties grāmatas, iespieddarbus, žurnālus, pastkartes, ģeogrāfiskās kartes un mūzikas ierakstus.

Paralēli tirdziņam Mežaparka Lielajā estrādē VII Ziemeļu un Baltijas valstu Dziesmu svētkus noslēgs ar vērienīgu koncertu, kura sākums būs plkst. 17.00. Koncerta programmu veidos izcili skaņdarbi, kuru izpildīs 8 000 liels Ziemeļu un Baltijas valstu kopkoris.

Biļetes vēl iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un «Biļešu paradīzes kasēs». Biļetes būs nopērkamas arī pie ieejas koncertā - starp 4. un 5., kā arī 6. un 7. vārtiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu