«Miss Bikini Latvia 2015» finālistes mācās pareizi ēst un veidot perfektu ķermeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. maijā, sporta klubā konkursa «Miss Bikini Latvia 2015» dalībnieces piedalījās seminārā par veselīgu uzturu, diētām, sportu un motivāciju, kuru vadīja divas zinošas un pieredzējušas speciālistes – uztura speciāliste Tatjana Tepo un bodibildinga sportiste un trenere Anita Pužule.

Pirmajā semināra daļā dietoloģe pastāstīja par veselīga uztura pamatprincipiem, uzturvielu grupām un to, kā sakārtot savu ēdienkarti, lai būtu laba veselība, pašsajūta un figūra. Uztura speciāliste pastāstīja arī par jauno, Latvijā ražoto diētas šķīvi «OnPlate», kurš palīdz kontrolēt optimālu porcijas lielumu, saņemt pareizu uzturvielu grupu sadalījumu, kā arī iekļauties dienā ieteicamo kaloriju daudzumā.

Otrajā semināra daļā ar motivējošu runu konkursa dalībnieces uzmundrināja šī gada absolūtā pasaules čempione bodibildingā Shape kategorijā Anita Pužule, kura tikai nedēļas sākumā atgriezās no pasaules čempionāta Polijā.

Viņa stāstīja par to, kā nezaudēt motivāciju, kā efektīvāk trenēties un sasniegt mērķus, kā arī informēja par sporta uztura pamatprincipiem.

Bikini konkursa finālistes pēc nodarbības atzina, ka speciālistu padomi bija ļoti noderīgi un motivējoši ne tikai, lai sagatavotos konkursa finālam, bet arī ikdienas dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu