Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta kāzu dienas detaļas (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

25.maijā beidzot laulības ostā iestūrēja viens no populārākajiem un visvairāk aprunātākajiem Holivudas pāriem – Kanje Vests un Kima Kardašjana.

Kimu Karddašjanu pie altāra veda viņas patēvs Brūss Dženers, kurš pameitas lūgumu vest viņu pie altāra uztvēra kā lielu godu.

Kamēr vecāki precējās, par vienpadsmit mēnešus veco Norsu Vestu jeb mazo Ziemeli rūpējās viņas vecmāmiņa Krisa Dženere.

Līgavas māsu ādā iejutās visas Kimas māsas – Kloja un Kortnija Kardašjanas, kā arī Kailija un Kendella Dženeras.

Ceremonijā neskanēja tipiskais kāzu maršs, bet gan Džona Legenda dziesma «All of mine».

Kā ziņo kāzu personāla pārstāvis, kāzas bija visintīmākais, romantiskākais, skaistākais un vienkāršākais pasākums, kādā viņš ir strādājis.

Līgava visu laiku smaidījusi, priecājusies, un tas licis Kanjem Vestam būt laimīgam, jo viņš vēlējās savai karalienei radīt neaizmirstamas kāzas un viņam tas izdevās.

Pēc oficiālās ceremonijas sākās greznas vakariņas, dejas un viesi varēja izklaidēties, apmeklējot foto būdu, kurā tika uzņemtas daudzas un dažādas kāzu bildes.

Pāris centās nedomāt par viesiem, kuri neieradās, kā, piemēram, Kimas Kardašjanas brālis Roberts, kurš sastrīdējās ar savu māti un aizbrauca prom no Itālijas kāzu dienā, tāpat arī beigu beigās Bejonsē un Jay-Z neieradās, pāris to paziņoja kāzu rītā un Kanjem bija jāmeklē jauns vedējs.

Kāzu neoficiālā daļa beidzās agri no rīta, viesi neizklīda un nebeidza dejot, fotografēties, baudīt dzērienus un lieliski pavadīt laiku.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu