Svētdien Vērmanes dārzā veidos unikālu Māmiņdienas mīļvārdu koku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 11.maijā, Vērmanes dārzā notiks īpaša akcija – Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošana. Pateicībā par mammu mīlestību un gādību visi kopā – gan lieli, gan mazi – aicināti iekārt Māmiņdienas kokā katrs savu vēlējumu mammai un kopā izveidot vēl nebijušu vides instalāciju.

Pasākumu visas dienas garumā vadīs atraktīvais aktieris Gints Grāvelis un sabiedrībā populāri mūziķi veltīs savas dziesmas māmiņām.

Vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki jau ir izveidojuši savas kartītes, lai pievienotu tās Māmiņdienas mīļvārdu instalācijai, vai arī ierunājuši savus apsveikuma vārdus video. Pazīstamais mūziķis Ralfs Eilands savai mammai novēl, lai tētis visu dienu viņu nēsā uz rokām, bet visām pārējām Latvijas māmiņām viņš sūta šādu sveicienu: «Būt par mammu, tas nav viegli. Jo, ja tas būtu viegli, tad arī tēti to darītu. Bet viņi to nedara. Tādēļ lai vismaz Māmiņdiena ir tas brīdis, kad mammām ir viegli un smaids uz sejas.» Tikmēr mūziķis un aktīva dzīvesveida veicinātājs Kaspars Zlidnis atzīst ka viņa mamma cep visgaršīgākās pankūkas pasaulē, nemāk braukt ar riteni, toties māk dejot vēderdejas un ir visskaistākā mamma pasaulē. Savukārt skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme kopā ar savu mammu Esteri velta mammai apsveikumu ar dzejas vārdiem: «Es savai māmiņai kā sirsniņa azotē, kā puķīte dārziņā.» Tikmēr Laura Ikauniece, Latvijas olimpiskās vienības vieglatlēte, savā kartītē raksta: «Man māmiņdiena ir diena, kad mammu vajag mazliet iepriecināt, piemēram, ar īpašām brokastīm un ziediem. Tā ir diena, kad var pateikties mammai par visu, ko viņa ir darījusi manā labā! Mammas jau tāpat zina, ka mēs viņas mīlam! Savai mammai es novēlu palikt tikpat starojošai un strādīgai, kāda viņa ir līdz šim! Bet visām Latvijas ģimenēm es vēlu cienīt un mīlēt mammas, un biežāk pateikt, ka mēs viņas mīlam, jo izaudzināt bērnus - tas nemaz nav tik viegli!»

Mammas ir kā mūsu saknes, kas ļāvušas katram no mums izaugt par spēcīgiem un stipriem kokiem. Tādēļ 11.maijā – Mātes dienā – aicinām teikt savām mammām mīļus vārdus un iesaistīties Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošanā. Jau sākot no plkst. 11.00 ģimenes, bērni un ikviens interesents ir gaidīts Vērmanes dārzā, lai simboliskajā Māmiņdienas mīļvārdu kokā iekārtu apsveikumu, vēlējumu un mīļos vārdus savai mammai! Māmiņdienas mīļvārdu kokā varēs iekārt gan mājās veidotus apsveikumus, gan uzrakstīt savus īpašos mīļvārdus uz vietas. Apsveikumi tiks arī digitalizēti un ievietoti sociālo tīklu lapās, lai katrs apmeklētājs varētu aizsūtīt savu vēlējumu mammai arī interneta vidē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu