Muzeju nakts Jūrmalas teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmoreiz Muzeju naktī, svinot Raiņa un Aspazijas 150. gadu jubileju, piedalās arī Jūrmalas teātris.

Sestdien, 16. maijā, plkst. 19.00 - 01.00 Jūrmalas teātrī Muzeju nakts apmeklētāji varēs apskatīt teātra kostīmu izstādi - instalāciju no Aspazijas lugu iestudējumiem Jūrmalas teātrī. Teātra foajē un skatītāju zālē varēs apskatīt kostīmus un rekvizītus no Aspazijas lugu izrādēm «Ragana», «Pūcespieģelis», «Naktsstaigulis», kas veidota, daļēji izmantojot Aspazijas darbu «Jānis Ziemelis», kā arī no teātra jaunākā iestudējuma Leldes Stumbres «Aspazija. Vakara laivā».

Foto: publicitātes

Izstādes apmeklējuma laikā varēsiet vērot video fragmentus no izrādēm, klausīties Jāņa Lūsēna mūziku no izrādes «Ragana», iemalkot Kargas burvju tēju un nofotografēties pie Aspazijas portreta, izgreznojot sevi ar kādu no stilīgajām fantāziju cepurēm.

Plkst. 22.00 jūs gaida koncerts, kurā Jūrmalas teātra aktieru izpildījumā skanēs dziesmas no Jūrmalas teātra izrādēm - Aspazijas «Pūcespieģelis» ar Valda Zilvera mūziku un Aspazijas tekstu, kā arī no izrādes «Naktsstaigulis» ar Jura Kulakova mūziku un Aspazijas drauga - dzejnieka Jāņa Ziemeļnieka tekstu.

Foto: publicitātes

Jūrmalas teātris atrodas 1 minūtes attālumā no Bulduru stacijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu