Daiļā Bleika Laivlija spēlēs Vudija Alena filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise Bleika Laivlija (Blake Lively) pievienosies kinorežisora Vudija Alena jaunākās filmas aktieru sastāvam, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Filmā, kurai nosaukums vēl nav izziņots, spēlēs aktieri Džesijs Eizenbergs, Kristena Stjuarte un Brūss Viliss.

27 gadus vecā Laivlija vislabāk pazīstama ar lomu jauniešu seriālā «Gossip Girl» («Intrigante»). Viņas jaunākā filma ir romantiskā drāma «The Age of Adaline» («Adelainas gadi»).

Alena filmas pēdējos gados guvušas ļoti atšķirīgus panākumus. Kritiķu nopeltās kinolentes «Magic in the Moonlight» un «To Rome With Love» neguva skatītāju atsaucību, bet ļoti veiksmīgas bija filmas «Blue Jasmine» («Jasmīnas stāsts»), «Midnight in Paris» («Pusnakts Parīzē») un «Vicky Cristina Barcelona» («Vikija, Kristīna, Barselona»). Alens ik gadu izdod pa vienai vai divām filmām.

Režisors Vudijs Alens
Režisors Vudijs Alens Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Šomēnes Kannu kinofestivālā tiks izrādīta Alena jaunākā kinolente «Irrational Man» («Iracionālais vīrietis») ar aktieriem Hoakinu Fīniksu un Emmu Stounu galvenajās lomās. Filmā attēlotas filozofijas pasniedzēja un studentes attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu