Baumo, ka Evijai Skultei ir romāns ar viņas deju partneri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dažādi realitātes šovi vienmēr rada kaut vienu pāri, kuru sadarbība pāraug mīlas jūtās. Šovs «Dejo ar zvaigzni» ir radījis jaunu pāri Eviju Skulti un Raimondu Andersonu.

Par aktrises Evijas Skultes un Raimonda Andersona jūtām neviens nenojauta līdz pat finālam, bet fināla banketā bija skaidri redzams, ka vīrieti un sievieti saista kas vairāk nekā vienkārši draudzība.

Aktrise nepārtraukti apskāva savu deju partneri, turklāt ne tādā veidā, kā to dara vienkārši draugi. Pārītis nepārtraukti čubinājās viens ar otru, nebija atraujami no savstarpējām sarunām un citus banketa apmeklētājus pilnībā ignorēja.

Beigu beigās, tuvojoties rītam, ikvienam no ilgāk palikušajiem banketa viesiem bija skaidrs, ka patiesi aktrise ir nomainījusi savu lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti pret deju partneri.

Zīmīgi arī, ka tieši uz fināla raidījumu Skultes pēdējā, publiski atzītā mīla neieradās.

Šova dalībnieki, saprotot, ka pāri saista kas vairāk, bija šokēti, jo neko tādu negaidīja un romāna fakts ir daudzu jo daudzu dalībnieku sarunu objekts.

Sarunās vairāk parādās prātojumi par deju pāra seksuālo dzīvi, tās esamību, nekā runas par Lienes Greifānes uzvaru.

Vai romāns ir patiesība, vai citi dalībnieki pārprot īpaši siltas draudzības jūtas un jauc tās ar mīlestību, rādīs laiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu