Skulmei modes ikona ir Mosa, bet Lindenblatei Lopesa. Kāpēc? (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Konkursa «Mrs.Top of the World» rīkotājas Kristīne Lindenblate un Liene Skulme abas nav tikai zīmolu apģērbu piekritējas. Kristīne, izvēloties apģērbu, stilistiski mēģina līdzināties «Armani» un «Valentino» zīmolu radītajiem tērpiem, bet Liene ikdienā labprāt valkā džinsus un ģērbjas pavisam vienkārši.

Foto: Nauris Garkaklis

Liene Skulme sevi sauc par džinsu meiteni, zīmoli viņai nav būtiski, turklāt ikviena gatavošanās iziet sabiedrībā sievietei prasa lielus pārdzīvojumus un pūles izlemt, ko vilkt mugurā.

«Ikdienā es ģērbjos ļoti vienkārši, tāpēc, ejot uz pasākumiem, ir problēmas izdomāt, ko vilkt, es apskatos, kā citas dāmas ģērbjas, un no tā gūstu idejas,» smaida Liene.

Bijusī skaistuma karaliene stāsta, ka tērpi parasti ir piemeklēti, savā laikā nopirkti, daudz apģērba tiek pirkts ārpus Latvijas, jo tad var iegādāties apģērbu, ar kura palīdzību izcelties uz visu fona.

«Manā garderobē nevar atrast īsus, apspīlētus minisvārkus, pat ja tie būs modē, es tādus nevilkšu, šāds apģērbs neatbilst manam raksturam, mēģinu izskatīties meitenīga ar apģērba palīdzību. Man ļoti nepatīk spici apavu purngali un spici papēži, šādi apavi nav stabili un arī neatbilst raksturam, esmu stabila meitene,» stāsta Liene.

Kā stila ikonu slavenību Liene, ilgi nedomājot, nosauc modeli Keitu Mosu, jo viņa ir liela zvaigzne, bet ģērbjas vienkārši. Mosa spēj vienkāršību apvienot ar atbilstošo pasākumu, kuru apmeklē.

«Patīk, kā ģērbjas aktrises Dženifera Anistone un Kamerona Diaza, skatos, vēroju un mēģinu kaut ko piemeklēt sev. Tas nenozīmē, ka iešu uz veikalu un meklēšu tieši tādu apģērbu, bet pievērsīšu uzmanību niansēm,» skaidro Liene.

Liene saprot, ka ne viss, kas moderns, viņai piestāv, galvenais ir nejusties slikti apģērbā, jo tas ir drausmīgākais, kas var būt, - valkāt apģērbu, kurš tev neļauj justies ērti.

«Nepatīk pārāk moderns apģērbs, esmu klasikas piekritēja, priecājos vienmēr par mežģīnēm, tillu, tādas sievišķīgas lietas. Esmu sapratusi, ka viss vienkāršais ir ģeniāls,» tā Liene.

Liene izvēlas apģērbu pēc noskaņojuma, ja viņa ir laimīga, var saģērbties visa rozā apģērbā un priecīga doties savās dienas gaitās. Sieviete vienmēr priekšroku dod košām krāsām un izvairās no melnās krāsas.

Foto: Nauris Garkaklis

Kristīnei Lindenblatei ir svarīgi, lai apavi ir zīmolu radīti, jo apaviem ir būtiska kvalitāte, tā nodrošina ērtumu un apziņu, ka var visu dienu nostaigāt biezos ziemas zābakos, tomēr vakarā, tos novelkot, nesmakos kājas un nebūs kauns.

«Izvēloties apģērbu, ir jāskatās, vai izvēlētais apģērbs piestāv, jo, kā mēs zinām, mode ir figūra, ja esi tievs, tev piestāv viss; ja ir mazliet liekie kilogrami - ir stingri jādomā, ko var atļauties vilkt. Es apzinos, ka man jānomet 5-6 kilogrami, jo šobrīd nevaru atļauties vilkt visu, ko vēlos. Nāk vasara, zinu, ka to paveikšu un varēšu vilkt skaistās kleitas, kuras šobrīd stāv skapī un gaida, kad tiks vilktas,» tā Kristīne.

Kristīne ir liela zīmolu «Armani» un «Valentino» fane un mēģina ģērbties tieši šo dizaineru stilā, kaut gan sievietei nav konkrēta stila, vienu dienu viņa var būt eleganta sabiedrības dāma, bet jau nākamajā dienā būt redzama sportiskā stilā.

«Modei sekoju līdzi, lasot žurnālu «Vogue», un skatos «Fashion» šovu, kuru rāda pa «Fashion» televīziju. Esmu sapratusi, ka galvenais ir pareizi sakombinēt apģērbu un tad neviens nepamanīs, ka mugurā ir tās pašas drēbes, kuras jau ir bijušas mugurā kādā pasākumā, ja to sakombinēsi ar kādu jostiņu vai rotaslietu,» skaidro Kristīne.

Kā savu modes ikonu Kristīne nosauc aktrisi un dziedātāju Dženiferu Lopesu, dziedātāja vienmēr izskatās perfekti, ir talantīga, apveltīta ar lielisku gaumi, viņa sevī apvieno visu, kas vēlas būt ikviena sieviete.

«Skatos uz Dženiferu Lopesu un sajūsminos. Tā ir sieviete, kura prot izskatīties lieliski, viņa prot sevi pasniegt, tas ir fantastiski. Neesmu nekad redzējusi nevienu fotogrāfiju, kurā viņa izskatītos slikti,» aizdomājas Kristīne.

Šā pavasara modes tendenču jaunatklājums, liels izbrīns Kristīnei bija fakts, ka modē atgriežas bordo krāsa, pēc šāda kritērija Kristīne izvēlējās arī savu tērpu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu