Zeltiņa pavasarim iegādājas kedas, bet Patmalniece priekšautu (53)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Ir iestājies pavasaris, un cilvēki priecīgi dodas uz veikalu iegādāties jaunu, plānu apģērbu, dzer daudz bērzu sulas, vāzēs saliek smaržīgās pavasara puķes. Talantīgā aktrise Agnese Zeltiņa pavasarim ir iegādājusies kedas, jo tās kalpos kā lieliska pāreja no zābakiem uz vieglām kurpēm. Savukārt māksliniece Elita Patmalniece ir iegādājusies citrondzeltenu priekšautu, lai, virtuvē gatavojot ēst, ap viņu valda spilgtums un pozitīvisms.

Foto: Nauris Garkaklis

Aktrise Agnese Zeltiņa, kura pavisam nesen, pēc desmit gadu pārtraukuma atgriezās uz Dailes teātra skatuves izrādē «Milēdija», šajā pavasarī ir atklājusi jaunu itāļu apģērbu zīmolu «Sarti Italiani», zīmolu ir izveidojusi latviete, kura dzīvo Itālijā.

«Pavasarim esmu pasūtījusi vairākus skaistus gaišu toņu kreklus, kurus valkāšu ar džinsiem un klasiskām biksēm. Tikko Amsterdamā iegādājos melnas kedas, tās pievienosies manai kedu kolekcijai un būs ideāli piemērotas pārejai no zābakiem uz vieglām kurpēm,» pavasarī nopirktās lietas atklāj Agnese.

Vēl Agneses īpašumā ir nonācis bēšs pavasara mētelis un daži jaunumi no zīmola «Elisabeta Franchi: bēšs T-krekliņš un žakete, kā arī smalkas vilnas kapri bikses, un pasteļtoņa žakete, kuru vilks uz svētku pasākumiem.

Ar Agneses pavasara garderobi viss ir kārtībā, tajā var atrast tērpus un kombinēt tos dažādos veidolos visu cauru pavasari.

«Pavasaris man asociējas ar sauli un siltumu, pirmajām sniegpulkstenītēm un krokusiem, ar svaigu gaisu un putnu čivināšanu. Katru nedēļu mājās atnesu podiņu ar hiacintēm, lai tās izplaucētu. Jau dzeru pirmās kļavu un bērzu sulas,» par pavasara asociācijām stāsta Agnese.

Foto: facebook.com

Modes dizainerei, māksliniecei un gleznotājai Elitai Patmalniecei pavasaris asociējas ar Lieldienām, ar mirkli, kad gaisma uzvar tumsu, dienas kļūst garākas.

«Ārā viss ir sauss, saulains, visapkārt valda košas krāsas un ir iespēja dzert bērzu sulas. Protams, pavasaris asociējas ar prieku, jo tuvojas visiem mīļā vasara,» pavasara asociācijas nosauc Elita.

Elita pavasarim ir iegādājusies citrondzeltenu priekšautu un krāsainus dvielīšus, lai arī virtuvē ieviestu pavasara auru.

«Garderobei esmu pievienojusi interesanta piegriezuma baltu džinsa kreklu. Iegādājos krāsas, lai varētu apzīmēt traukus, zīmēju krāsainus taurenīšus,» pavasarī nopirktās lietas atklāj Elita.

Elitai no ziediem ļoti patīk hiacintes, tāpēc ir iegādāta jauna vāze, kurā šie ziedi izskatīsies īpaši jauki.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu