Video: Džastins Timberleiks uz nelabvēļa rupjību atbild ar joku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātājs Džastins Timberleiks vienmēr izcēlies ar lielisku humora izjūtu, prasmi pasmieties pašam par sevi, un ikvienu nepatīkamu situāciju viņš spēj pārvērst jokā. Kā gan citādi, dziedātājs ir filmējies daudzās komēdijās un lieliski spējis iejusties dažādos komiskos tēlos, nebaidoties pasmieties pats par sevi.

Dziedātājs Džastins Timberleiks uzstājies Filadelfijā, kādā koncertā un jau uzrunas laikā pamanījis, ka otrajā rindā stāv fans ar gaisā paceltu vidējo pirkstu.

Mūziķis fanam uzdevis jautājumu, kāpēc viņš stāv otrajā rindā, nevis pirmajā, kur to labāk varētu redzēt, pajokojis un pratis šo situāciju pārvērst tādā jokā, ka visa auditorija smējusies.

Dziedātājs pats visiem faniem parādījis vidējo pirkstu, izraisot smieklu lavīnu.

Timberleiks nekad neatbild ar ļaunu uz ļaunu, bet visā mēģina saskatīt pozitīvo un ikvienu situāciju, kura var beigties ar pastiprinātām negācijām, prot izvērst pozitīvu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu