Foto: Slavenību meitas piesaka sevi kā modes dāmas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ņujorkas modes nedēļā ne katrs var iegūt privilēģiju sēdēt pirmajās rindās. Par šādu ekstru necīnās, bet to vienkārši iegūst divas mazas modes dāmas, kurām jau ir savi stilisti.

Foto: Reuters/Scanpix

Futbolista Deivida Bekhema un modes ekspertes Viktorijas Bekhemas trīsgadīgā meita Hārpera, modes nedēļā apmeklējot savas mammas skati, sēdēja pirmajā rindā un ar interesi vēroja visu uz mēles notiekošo.

Foto: Reuters/Scanpix

Gluži tāpat repera Kanjes Vesta un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas meita Norta devās uz modes nedēļas skatēm kopā ar vecākiem un visu vēroja no pirmās rindas.

Atšķirībā no Hārperas mazā Norsa sāka raudāt, jo ieraudzīja vienam no fotogrāfiem rokās tieši tādu pašu mantiņu, kāda viņu vienmēr gaida mājās.

Foto: Reuters/Scanpix

Fotogrāfs rotaļlietu bija paņēmis līdzi, lai aizkulisēs izklaidētu modeles un iegūtu jautras bildes.

Beigu beigās Kima Kardašjana bija spiesta doties uz aizkulisēm, lai nomierinātu meitu, fotogrāfs sekoja slavenībai un uzdāvināja rotaļlietu mazajai modes dāmai, kura uzreiz sāka smaidīt un pārtrauca raudāt.

Foto: TT NYHETSBYRN

Bērni tomēr ir un paliek bērni, rotaļlietas tos aizrauj vairāk nekā mode.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu