Slavenības ziemā dzer daudz tējas, kakao un gaida sniegu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Latvija ir viena no laimīgajām vietām, kur iespējams kārtīgi izjust visus četrus gadalaikus – pavasari, vasaru, rudeni un ziemu. Ir pienākusi ziema, kura mūs nelutina ar sniegu; kā to pārcieš Latvijā pazīstamas personas un vai maz kāds ir ziemas fans?

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Laura Raila stāsta, ka ziema reiz bija gadalaiks, kurš viņai nepatika, bet tad viņa atrada aizraušanos, iemācījās braukt ar snovbordu un iemīlēja pašu ziemu.

«Man ļoti patīk sniegs, lielas kupenas, sniegputenis, ziemas baltā burvība. Šogad diemžēl sniedziņa nav, tādēļ esmu nolēmusi ļauties lielam izaicinājumam, pirmoreiz braukt snovot uz lielajiem kalniem Austrijā,» priecājas Laura.

Laura ar aukstumu cīnās, kā vien spēj, dziedātāja ir nopirkusi siltu ausaini, valkā termozeķes un ļoti novērtē faktu, ka viņas automašīna salā nepieviļ.

«Aizeju uz kādu relaksējošu masāžu, ar baudu dzeru karstu zaļo tēju, tas sasilda,» smaida Laura.

Foto: Facebook

Jaunā dziedātāja Katrine Lukins mīl ziemu, bet viņai nepatīk aukstums; ja ir liels aukstums, viņa labprātāk sēž mājās un dzer siltu tēju.

«Man patīk būt arī ārā, esmu bijusi Zviedrijā kalnos slēpot un gribu to atkārtot, gribētu aizbraukt paslidot. Kādreiz bieži to darīju, pēdējos gados nav sanācis slidošanai pievērst lielu uzmanību,» atklāj Katrīne.

Katrīne uzskata, ka īstā ziemā ir jābūt sniegam, ziema meitenei asociējas ar sniegu, aukstumu, svecēm un siltu kakao.

Foto: Facebook

Televīzijas raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītājai Jeļenai Gricukai ļoti patīk ziema, jo tieši šis gadalaiks rada sajūtu, ka visu var sākt no jauna.

«Man ļoti patīk satikties ar draugiem kafejnīcās tieši ziemā, jo, kad ir auksti, bet pats esi siltumā ar labu vīnu vai tēju, tā ir patīkama sajūta, vērot aukstumu aiz loga,» smaidot nosaka Jeļena.

Jeļena arī priecājas par ziemu, jo tas ir gadalaiks, kad viņa var staigāt savos mīļākajos «Uggs» zābakos.

Foto: Facebook

Dziedātājs Roberto Meloni katru gadu domā, ka viņam nebūs auksti, bet diemžēl vienmēr viņš piedzīvo aukstumu un saaukstējas.

«Es pārvietojos tikai ar automašīnu, ļoti reti kājām, man patiešām ir auksti, īpaši, kad ir vējš, tad vispār liekas, ka nosalšu,» stāsta Roberto.

Mūziķis ļoti bieži dzer karstus dzērienus, dodas uz savu mīļāko kafejnīcu, kur visi jau zina, ko viņš pasūtīs, lai varētu turpināt dienu ar jaunu enerģiju un siltuma sajūtu.

«Sanāk pasmaidīt, kad mani draugi no Itālijas savos portāla «Facebook» profilos raksta - šodien ir tik auksti, ārā ir plus trīspadsmit grādi. Man jautā kā es varu izdzīvot Latvijas aukstumā, uz ko atbildu, ka ir normāli, nav tik auksti, mums ir tikai mīnus sešpadsmit,» smejas Roberto.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājam un dīdžejam Markusam Rivam ziema patīk, īpaši tāda kā tagad, kad ir saulains un auksts. Ar aukstumu mūziķis necīnās, bet ar to draudzējas un izvēlas ziemai atbilstošu apģērbu un ekipējumu. Dziedātājs uzskata, ka nav nepiemērotu laika apstākļu, ir nepiemēroti apģērbi.

«Ar ziemas sporta veidiem gan neaizraujos, turpinu iesākto trenažieru zālē, boksa treniņus un pievēršos citām iekštelpu fiziskajām aktivitātēm. Ziemā savus paradumus cenšos nemainīt, ziema tieši disciplinē cilvēku, liek daudz vairāk strādāt, jo īpaši šobrīd, pirms Eirovīzijas rakstot savu jauno albumu,» smaida Markus.

Markum ziemā patīk daudz staigāt pa svaigu gaisu, bet ar noteikumu, ja esi silti saģērbies. Latvijā ir lieliska daba, kas ļauj mums izbaudīt visus četrus gadalaikus, un dzīve arī nav tik vienmuļa.

Foto: Facebook

Basketbolistei Sabīnei Niedolai ziema asociējas ar Ziemassvētkiem, sportiste ir vasaras cilvēks, tāpēc kupenas un aukstumu gribas tikai Ziemassvētkos, lai tas ilgst līdz jaunajam gadam, bet pēc tam sportiste sāk gaidīt vasaru.

«Nekādu īpašu rituālu nav, protams, ka speciali iet lauka salt neeju, bet rutīna aukstā laika dēļ man nemainās. Svarīgi ir saģērbties silti, tā, lai nav auksts, nav sliktu laika apstākļu , ir tikai nepiemērots apģērbs, taču skaistā kleitā sievietei nekad nesalst,» nosaka Sabīne.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu