Gints Grāvelis sevi pieskaita pie tiem vīriešiem, kuri prot dejot

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis ir viens no lielākajiem pārsteigumiem šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieku rindās. Vīrietis cītīgi nododas mēģinājumu procesam un pats ir savs lielākais kritiķis.

Gints Grāvelis visu laiku mācās ko jaunu un saka lielu paldies savai deju partnerei, kura ar dzelžainu pacietību spēj paciest gan neizdošanos, gan aktiera trakumu.

«Pats uz sevi parājos, tad izpūšu gaisu, atvainojos partnerei par trakošanu, un mēs turpinām. Jau uzreiz sarunājām, ka to visu nevajag uztvert personīgi, es tādā veidā cīnos pats ar sevi, ne ar viņu vai kādu citu. Lai vai kā, beigās viņas vājprātīgi lielā miera sajūta ņem virsroku,» smejas Gints.

Gintam ir sajūta, ka no visām dejām viņam labi padosies tango, bet tās ir tikai sajūtas, prakse rādīs savu.

«Kādreiz vispār domāju, ka šāda veida dejās viss, kas ir, tas ir viens solis uz priekšu, pieci uz vienu sānu, četri uz aizmuguri un viss. Galīgi nav tā kā izskatās, ir tik daudz sīku nianšu, kuras deju padara skaistāku,» nosaka Gints.

Gints atklāj, ka pirmie mēģinājumi viņam rada sajūtu, ka viņš ir mazliet tizls, jo visu nevar izdarīt uzreiz, bet aktieris ir gatavs darīt visu, lai mācītos un beigu beigās uzvarētu.

«Šī ir mana pirmā pieredze dejošanā, bet gribētos domāt, ka esmu no tiem vīriešiem, kuri dejo, nevis pozicionē sevi kā nedejotājus. Es nelielos ar to, bet nenoliedzu, ka man patīk dejot,» tā Gints.

Dailes teātrī par aktiera iesaistīšanos deju šovā zināja vien trīs vai četri kolēģi, nu par to būs informēti visi, un tas var nozīmēt, ka aktieris tiks pavilkts uz zoba, bet viņš par to nebēdā.

«Ir grūti apvienot aktiera darbu un dejošanas šovu, bet tas ir izaicinājums. Labāk vakarus pavadu, dejojot ar Lieni, mācoties, kustoties, nevis aizeju mājās un slinkoju. Zinot sevi, varu teikt, ka bieži vien neizdaru to, ko vajag, bet šeit tā nevar, tā ir motivācija, sevis audzināšana,» nobeidz Gints.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu