Noskaties jauno Elijas Goldingas video «Goodness Gracious» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bažām, ka Ellie Goulding nav stilīga, vajadzētu izzust līdz ar jaunā mūzikas video «Goodness Gracious» iznākšanu. Videoklipā dziedātāja redzama spīdīgā apģērbā, gaismu starojošos apavos, ballējoties kopā ar futūristiska stila puišiem un pat braucot ar skrituļdēli.

Albuma «Halcyon Days» jaunajā singlā Ellie Goulding «aizdedzina nakti» ar to pašu popa pirotehniku, kura bija redzama arī dziesmas «Burn» video. Tikai šoreiz videoklipā ir kadri ar palmām, saulrietiem, kā arī ir izmantota ultravioletā kosmētika, kura parādījās arī Demi Lovato pēdējā mūzikas video «Neon lights».

«Goodnes Gracious» ir jaunākais singls no albuma «Halcyon Days», kurš ir papildu izdevums no 2012.gada albuma «Halcyon». Dziesma «Burn», pirmais singls no jaunā albuma, ir lejupielādēta jau 984 000 reižu, kamēr «Goodness Gracious» tikai iesildās un ir lejupielādēts 11 000 reižu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu