ASV kinoteātros dominē muzikālā «Ledus sirds»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Muzikālā animācijas animācijas filma «Ledus sirds» («Frozen») Ziemeļamerikas kinoteātros aizvadījusi vēl vienu lielisku nedēļas nogali un ieņem pirmo vietu, ziņo «kinokino.lv».

Lai arī piektdien lielākos ieņēmumus guva jaunā šausmu filma «Paranormal Activity: The Marked Ones», nebija lielu šaubu par to, ka visas nedēļas nogales ietvaros pārāka būs «Ledus sirds». Iekasēti 20,7 miljoni, bet kopējais ieņēmumu līmenis Ziemeļamerikā pavisam drīz pārsniegs 300 miljonus.

Tādējādi otro vietu ieņem «Paranormal Activity: The Marked Ones». Filma iekasējusi 18,2 miljonus, kas nav slikts rezultāts, ņemot vērā niecīgo budžetu, taču franšīzes ietvaros nozīmē pamatīgu popularitātes krituma turpinājumu.

Krietni vien labāk klājies «Gredzenu pavēlnieka» («The Lord Of The Rings») triloģijas režisora Pītera Džeksona fantastikas piedzīvojumu filmai «Hobits: Smoga posta zeme» («The Hobbit: The Desolation of Smaug»). Ceturtajā nedēļas nogalē iekasēti 16,2 miljoni, bet globālā mērogā turpina virzību uz miljarda sasniegšanu.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu