Miljoni sāk ripot «Hobits» 2 kasē (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Gredzenu pavēlnieka» («The Lord Of The Rings») triloģijas režisora Pītera Džeksona fantastikas piedzīvojumu filma «Hobits: Smoga posta zeme» («The Hobbit: The Desolation of Smaug») Ziemeļamerikā ieņēmusi pārliecinošu pirmo vietu, taču nespēj atkārtot pirmās filmas panākumus, ziņo «kinokino.lv».

Par pirmās vietas īpašnieku nebija nekādu šaubu jau iepriekš, un galvenā intriga bija par «Hobits: Smoga posta zeme» kases ieņēmumu līmeni. Filma iekasējusi 73,7 miljonus, kas ir labs rezultāts, taču nedaudz atpaliek no pirmās daļas iespētā. Nav gan šaubu, ka filma kļūs par lielu starptautisku grāvēju.

Otro vietu ieņem animācijas filma «Ledus sirds» («Frozen»). Iekasēti 22,2 miljoni, bet kopumā jau vairāk par 150 miljoniem Ziemeļamerikā.

Trijnieku noslēdz afroamerikāņu režisora Tailera Perija «A Madea Christmas». Iekasētie 16 miljoni ir mazāk par prognozēto, taču nav peļams rezultāts.

Foto: publicitātes
Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu