Vislabāk atalgotais dīdžejs iekaro UK top40 (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada vislabāk atalgotais dīdžejs (pēc Forbes datiem) - skotu mūziķis un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris), kas 2011. gadā ar dīdžejšovu uzstājās «Summer Sound Liepāja 2011», iekarojis Apvienotās Karalistes singlu topu ar savu jaunāko dziesmu «Under Control», ziņo ārvalstu prese.

Hariss jaunajā singlā apvienojies ar nesen Rīgā redzētā dueta «Hurts» solistu Teo Hačkraftu (Theo Hutchcraft) un zviedru dīdžeju Alesso.

Līdz ar to pagājušās nedēļas līdere - dziedātājas Lilijas Alenas kaverversija grupas «Keane» dziesmai «Somewhere Only We Know» zaudējusi 1. vietu.

«Take That» dziedātājs un dziesmu autors Gerijs Bārlovs (Gary Barlow) ar savu jaunāko dziesmu «Let Me Go» (skat. video) numur 2, savukārt britu/īru puišu popgrupa «One Direction» ar «Story Of My Life» pakāpusies no 10. vietas uz 3.

Arī albumu konkurencē šonedēļ nepārspēti ir šie pieci jaunie bīberi «One Direction» ar jauno plati «Midnight Memories». Albums nedēļas griezumā britu salās pārdots 237 000 kopiju, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Gerija Bārlova albums «Since I Saw You Last» debitē 2. vietā. Pagājušās nedēļas līderis - Bārlova kolēģis no «Take That» Robijs Viljamss ar svinga albumu «Swings Both Ways» noslīdējis uz 3. vietu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu