«Instrumenti» atsāk koncertus (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Šovakar plkst.21 koncertzālē «Palladium» izskanēs saistībā ar Zolitūdes traģēdiju pagājušo sestdien atceltais grupas «Instrumenti» koncerts, informē grupas pārstāve Līva Pētersone. Ieejai šī vakara koncertā derīgas būs uz 23. novembra pasākumu iegādātās biļetes. Taču ikviens, kam nebūs vēlme vai iespēja apmeklēt koncertu, «Biļešu servisa» kasē Rīgas Kongresu namā varēs samainīt biļetes pret naudu, stāstīja Pētersone.

Šis būs viens no «Instrumentu» jaunā albuma «Procrastination» prezentācijas koncertiem. Kā iepriekš minēja grupas dalībnieks Reynsi jeb Reinis Sējāns, koncerti gan vizuāli, gan sajūtu ziņā tiks ieturēti albuma «Procrastination» īpašajās, uz maģiskām sajūtām balstītās noskaņās. Viņš minēja, ka katrs koncerts būs nedaudz savādāks.

Otrs grupas dalībnieks Shipsi jeb Jānis Šipkēvics pastāstīja, ka grupai ir paveicies sastapt cilvēkus, kuriem var pilnībā uzticēties. Viņš pastāstīja, ka koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristaps Epners, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par grupas skatuvisko tēlu. Shipsi īpaši novērtē iespēju strādāt kopā Aināru Pastaru, kurš strādā ar gaismām un izdomā, kā tehniski koncertu novest līdz pilnībai.

Koncertos uz «Palladium» skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi - divi perkusionisti, basģitārists, divi pūtēji un divas fona vokālistes. Grupas «Instrumenti» mūziķi atklāj, ka, viņuprāt, šie būs labākie koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē.

Grupas «Instrumenti» koncerti, kas veltīti jaunajam albumam «Procrastination», koncertzālē «Palladium» notiks arī 28., 29. un 30.novembrī. Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī «www.bilesuserviss.lv».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu