Foto: Katy Tindemark otro reizi iestūrē laulības ostā, šoreiz oficiāli (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Katy Tindemark ir devusies uz Zviedriju pie meitiņas Elizabetes tēva un sava mīļotā vīrieša Bo Rikarda Tindemarka. Pāris pēc Zviedrijas likumiem neskaitījās apprecējušies, bet, tā kā abiem mīlniekiem ir būtiski, veidojot ģimeni, arī likuma priekšā būt precētiem, tad pāris beidzot saņēmās un iestūrēja laulībā, otro reizi un pēc visiem Zviedrijas likumdošanas standartiem.

Pāris bija sarakstījušies Latvijā aptuveni pirms trīs gadiem, bet pēc likuma vajadzēja par šo faktu ziņot arī jaunā vīra dzimtenei, pāris to neizdarīja, tāpēc viņu laulība netika uzskatīta par oficiālu.

«Tā iemesla dēļ, ka par laulībām neizziņojām vīra dzimtenei, pat dokumentos nevarēju būt tikai Tindemark, bija jāraksta arī savs iepriekšējais ukraiņu uzvārds Klim. Tāpēc bija prasība no jauna iesniegt visus nepieciešamos dokumentus un, tā sakot, apprecēt vienam otru pa īstam! To arī izdarījām,» laimīgi stāsta Katy.

Foto: Nauris Garkaklis

Pāris ilgi vilcinājās ar atkārtotām laulībām, jo nevarēja saņemties un aiziet pārtulkot un noformēt vajadzīgos dokumentus.

«Tā kā gan es, gan Rikards esam pret vērienīgām svinībām, izlēmām sarīkot oficiālo daļu, kurā piedalījās divi liecinieki, tai sekoja romantiskas vakariņas ar meitiņu. Vērienīgas svinības prasa gan daudz laika organizācijai, jo abi daudz strādājam, gan palielas finanses, neuzskatām par vajadzīgu rīkot lielu balli, jo kā nekā jau piecus gadus dzīvojam kopā un mums ir meitiņa, kurai būs četri gadi. Uzskatu, ka lielas svinības ir domātas tiem pāriem, kuriem ģimenes dzīve ir tikai priekšā,» skaidro Katy.

Foto: Nauris Garkaklis

Katy stāsta, ka daudzi tiešām bija pārsteigti, ka viņa un Rikards ir kopā, attiecībās ir pagājuši jau vairāk nekā pieci gadi, un tajās joprojām valda idille, harmonija un kaisle.

Foto: Nauris Garkaklis

«Esmu ļoti laimīga, ka man blakus ir tik gudrs un pieredzējis vīrietis, kurš mani mīl un pieņem tādu, kāda es esmu, piecos kopdzīves gados esmu daudz ko iemācījusies no viņa. Tas nebūtu iespējams ar mana vecuma vīrieti. Kad man bija astoņpadsmit gadu, izšķīros ar savu iepriekšējo puisi, viņš bija tikai vienu gadu vecāks par mani, sapratu, ka tomēr interesantāk un komfortablāk būt ar vīrieti, nevis puisi,» pārdomās dalās Katy.

Dziedātāja un viņas mīļotais uzskata: ja tev ir ģimene vai arī tu to plāno, tad tomēr arī likuma priekšā ir jābūt ģimenei.

Foto: Nauris Garkaklis

«Nesekoja nekāds bildinājums, vienu dienu vienkārši sēdējām, runājāmies, aizskārām šo tēmu un sapratāmies no pusvārda, tā arī nolēmām, ka ir jāprecas, - ieklausoties viens otrā un otra vēlmēs,» smaida Katy.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu