«Sirmais. Kulta ēdieni» atgriežas ar stāstu par krāšņo Gruziju (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

No 24.oktobra ceturtdienās pulksten 21.15 LTV1 ar atkārtojumiem svētdienās pulksten 11.00 Mārtiņš Sirmais turpinās pasaules kulta garšu ceļojumu ar sešiem krāšņi sulīgiem gastronomiskiem piedzīvojumiem. Pirmais Mārtiņa Sirmā galamērķis būs dievu zeme Gruzija, ko uzskata par vīna īsteno dzimteni.

Foto: LTV

Tādu viesmīlību, cilvēku atvērtību un dāsnumu raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» veidotāju komanda nav sastapusi nekur citur pasaulē. Gruzijā ciemiņus uzskata par īpašu dāvanu, tādēļ visas nama durvis ir atvērtas un cienasts it kā «uzburas» pats no sevis. Latvijas skatītāji kopā ar Mārtiņu Sirmo aicināti izbaudīt šašliku (jeb MCVADI), hinkaļu un hačapuri ēšanu un nebeidzamu tostu uzsaukšanu, dzerot Gruzijas vīnu.

Foto: LTV1

Nākamie «Sirmais. Kulta ēdieni» krāsainie stāsti ceturtdienas vakaros vēstīs par lasi Norvēģijā, zemesriekstiem Gambijā, grieķu salātiem Grieķijā un kebabu Turcijā, bet pašā garšu virpuļa viducī būs arī stāsts par Latviju un mūsu rupjmaizi.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu