«Vienatnē ar visiem» viesosies baletdejotāja Ilze Liepa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šodien pie Jūlijas Meņšovas ciemos viņas Pirmā Baltijas kanāla (PBK) jaunajā sarunu šovā «Vienatnē ar visiem» būs Latvijā un Krievijā populārā baletdejotāja Ilze Liepa. Viņa atklāti stāstīs par to, ar kādām bailēm saskārusies, kad pirms trim gadiem uzzināja, ka 46 gados palikusi stāvoklī.

Slavenajai aktrisei Jūlijai Meņšovai jau ir iespaidīga pieredze televīzijā: veiksmīgs sarunu šovs «Es pati» un daudzsēriju projekts «Balzaka vecums jeb Visi vīrieši ir mai...». Jaunā sarunu šova «Vienatnē ar visiem» producenti ir pārliecināti, ka

vadītāja spēs konkurēt ar pašu Opru Vinfriju (Oprah Winfrey) un viņas leģendāro projektu.

Uz «Vienatnē ar visiem» studiju nāk slavenības un plaši pazīstamas personas. Katrs no viņiem ir gatavs izkratīt dvēseli auditorijas priekšā. Vakardienas raidījumā dziedātāja Valērija pastāstīja par iepriekšējām ilgtermiņa attiecībām ar bijušo vīru un producentu Aleksandru Šuļginu, kurš, pēc dziedātājas vārdiem, vairākus gadus mocīja un sita viņu, pārvēršot dzīvi par īstu elli.

«Desmit gadi ir pagājuši kā nacistu cietumos. Ko tik viņš nedarīja ar mani: šāva, sagrieza, sita,» stāstīja dziedātāja. Valērija programmā atvēra sirdi un stāstīja, kā viņas tēvs nolēmis izbeigt meitas mocības un noalgojis znotam… killeri. Par laimi, toreiz izdevās iztikt bez kriminālām darbībām - Valērijai bija iespēja aiziet no sava vīra-despota ar labu.

Mūsu tautiete, dejotāja Ilze Liepa stāstīs Jūlijai Meņšovai par to,

cik grūti bija pierast pie domas par grūtniecību 46 gadu vecumā.

Programma ar viņas līdzdalību iziet ēterā šodien.

«Vienatnē ar visiem» Pirmajā Baltijas kanālā otrdien-piektdien 14:55.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu