Atcelts TV3 šova lielkoncerts Arēnā Rīga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Līdz šim plaši reklamētais TV3 šova "Mūsu zelta dziesmas" lielkoncerts "Arēnā Rīga" 23. novembrī atcelts. Oficiāli tiek teikts, ka koncerts atcelts tehnisku iemeslu dēļ, taču, kā noskaidroja "VZ", viens no galvenajiem iemesliem ir pavadošās grupas līdera Kristapa Krievkalna došanās uz ārzemēm.

TV3 šova "Mūsu zelta dziesmas" paredzētais lielkoncerts "Arēnā Rīga" bija televīzijas un ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti" sadarbības projekts.

"Šova turpmāko gaitu tas nemainīs, un viss notiks, kā plānots," "VZ" apgalvoja šova producente Ilze Ancāne. Vairāk par atcelto koncertu zināja stāstīt "mikrofoniešu" direktore Elita Mīlgrāve: "Tā ir vairāku apstākļu sakritība, kāpēc mums nācās atteikties no šī plānotā lielkoncerta. Viens no galvenajiem iemesliem ir tāds, ka pavadošās grupas līderis [Kristaps] Krievkalns tieši tobrīd atradīsies ārpus valsts. Līdz ar to nebūtu iespējams sagatavot dziesmām nepieciešamo pavadījumu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu