"UgunsGrēkam" pievienojas Meiers un Andžāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Jānis Deinats, "Fotocentrs"

Populārajam TV3 seriālam "UgunsGrēks" no 25.oktobra pievienojas jauni varoņi - Valmieras teātra aktiera Mārtiņa Meiera atveidotais Daniels un Olafs, kura tēlā iejutīsies Dailes teātra aktieris Gints Andžāns, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Seriālā ar 19.oktobri atgriezīsies arī Leona brālis Fēlikss, ko atveido aktieris Ģirts Ķesteris, un viņa mīļotā Serafima - Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova.

Viesnīcā ierodas Daniels

Aktieris Mārtiņš Meiers no Valmieras drāmas teātra iejutīsies 22 gadus jaunā Daniela Lejas ādā. Viņš ir inteliģents, komunikabls puisis, kurš zina vairākas svešvalodas un lieliski pārzina datorprogrammas. Daniels gūst baudu, uzlaužot svešas datu bāzes, mājas lapas un tiekot pie informācijas no dažādiem serveriem. Ikdienā naudu pelna, pārdodot nelegāli iegūto informāciju.

Valmieras teātra teātra aktieris Mārtiņš Meiers izrādē "Krāsainās pasakas"
Valmieras teātra teātra aktieris Mārtiņš Meiers izrādē "Krāsainās pasakas" Foto: Publicitātes foto / Valmieras teātris

Daniels ir Markusa paziņa, abi mēdz viens otram izpalīdzēt, veicot dažādus nelegālus darbiņus. Markuss zina, kur vērsties, ja jāiegūst informācija no svešiem datoriem, datu bāzēm un serveriem, bet Daniels zina, kas var līdzēt, ja jānozog kāds dators, lai piekļūtu tā cietajam diskam. Markuss vēlas iesaistīt Danielu savā bandā un padarīt par vienu no saviem pakļautajiem, bet viņš atsakās.

Daniels ierodas viesnīcā pēc Markusa uzaicinājuma, lai mēģinātu kļūt par viesnīcas administratoru. Markuss vēlas izmantot Danielu savā spēlē, lai apzagtu viesnīcas klientus, un pat nenojauš, ka Danielam ir pašam savs plāns...

Olafs grib aizstāt Mieriņu

Savukārt Dailes teātra aktieris Gints Andžāns atveidos 20 gadus jauno Olafu Birznieku. Viņš ir Miervalža kaimiņš, un abus vieno lieliskas attiecības. Olafs ierodas viesnīcā, lai pieteiktos darbā par viesnīcas administratoru un aizstātu uz laiku saslimušo Mieriņu. Olafs nekur oficiāli nestrādā, privāti labo cilvēkiem mašīnas, saņemot par to skaidru naudu.

Dailes teātra aktieris Gints Andžāns izrādē "Atvadas jūnijā"
Dailes teātra aktieris Gints Andžāns izrādē "Atvadas jūnijā" Foto: Publicitātes foto / Jānis Deinats, "Fotocentrs"

Jaunais puisis uzņēmies šefību par Mieriņa veco žiguli, uztur to braukšanas kārtībā un samaksu par to neņem, jo šī antikvārā vērtība ir viņa vaļasprieks. Olafs ir lecīgs, vaļsirdīgs un saka, ko domā, nerēķinoties ar sekām. Neiespringst par pieklājības normām un tukšu runāšanu, uzskata - ja nav, ko teikt, labāk paklusēt.

Marta Zandersone arī informē, ka no 17.oktobra seriāls "UgunsGrēks" tiks pārraidīts veselas piecas reizes nedēļā.

Seriāls "UgunsGrēks" - darbdienās plkst. 14 un 20.20 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu