TV3 šova pusfinālā - Mārtiņa Freimaņa dziesma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Svētdienas vakarā TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma" skatītāji lēma, ka pusfinālā jāiekļūst Mārtiņa Freimaņa dziesmai "Dzīve kā košums", ko izpildīja dziedātājs Emīls Balceris.

Skatītāji arīdzan nobalsoja, ka pusfinālā iekļūst Nikolaja Puzikova dziedātā "Par to" ("Raudāja māte") no kinofilmas "Likteņdzirnas", savukārt žūrija pirmajā vietā izvirzīja Nacionālā teātra aktrises Marijas Bērziņas un Jelgavas Tirkīzzilā kora dziedāto Raimonda Paula "Vella kalpu dziesmu" no kinofilmas "Vella kalpi".

Ekspertu vērtējums: 10.vieta - "Par to" (Nikolajs Puzikovs); 9.vieta - "Dzejnieka karnevāls" (Elīna Seile), 8.vieta - "Dzīve kā košums" (Emīls Balceris), 7.vieta - "Zilais karbunkulis" (Samanta Tīna un aktieri Andris Bērziņš un Aldis Siliņš), 6.vieta - "Alumīnija cūka" (Valters Frīdenbergs), 5.vieta - "Ziemeļmeita" (Andris Ērglis), 4.vieta - "Dzeguzes balss" (Edijs Šnipke un Dace Upīte), 3.vieta - "Laika dziesmiņa" (Kārlis Būmeistars), 2.vieta - "Ziņģe pa bailēm" (Ivo Fomins).

Eksperti lēma, ka 1.vieta pienākas aktrises Marijas Bērziņas dziedātajai "Vella kalpu dziesmai"
Eksperti lēma, ka 1.vieta pienākas aktrises Marijas Bērziņas dziedātajai "Vella kalpu dziesmai" Foto: TVNET

Skatītāju vērtējums: 10.vieta - "Dzeguzes balss", 9.vieta - "Laika dziesmiņa", 8.vieta - "Alumīnija cūka", 7.vieta - "Dzejnieka karnevāls", 6.vieta - "Ziņģe par bailēm", 5.vieta - "Zilais karbunkulis", 4.vieta - "Ziemeļmeita", 3.vieta - "Vella kalpu dziesma".

Šoreiz ekspertu vidū bija "Jumpravas" dalībnieks Aigars Krēsla, "Tumsas" mūziķis Jānis Daugalis, Dailes teātra aktieris Juris Strenga, kādreizējais "līvs" Aivars Brīze, kurš pēc Kažas nodziedātās "Laika dziesmiņas" pauda domu, ka pienācis brīdis, kad jāsaspringst dzejniekiem un komponistiem, lai radītu dziesmas, kas atkal uzrunātu cilvēkus. "Ir "jādod virsū"! Ja mēs to nedarīsim, tad nedarīs neviens!" uzsvēra mūziķis.

Šova dalībnieku kopdziesma - Jura Kulakova "Gandrīz tautasdziesma"
Šova dalībnieku kopdziesma - Jura Kulakova "Gandrīz tautasdziesma" Foto: TVNET

Dziesmas vērtēja arī Nacionālā teātra aktrise Baiba Indriksone - krogusmeitas Lēnas atveidotāja leģendārajā filmā "Vella kalpi"; mūziķi Adrians Kukuvas un Imants Vanzovičs, kā arī kādreizējā grupas "Labvēlīgais tips" dalībniece un TV raidījuma "Pirmā prognoze" vadītāja Anda L (Anda Budļevska).

Šova nākamais raidījums notiks 9.oktobrī, un tajā skanēs mīlas balādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu