"Dziedošās ģimenes" pamet Knapšu ģimene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā LNT projektu "Dziedošās ģimenes" pameta Knapšu ģimene no Liepājas, kas šim raidījumam bija izvēlējusies dziesmu "Dziesma nenosalst" no kinofilmas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

Atgādināsim, ka, tā kā šajā raidījumā davā 75 gadu jubilejā tika godināts režisors Jānis Streičs, ģimenes raidījumam gatavoja dziesmas no kinofilmām.

Jansonu ģimene izpildīja Maijas dziesmiņu no kinofilmas "Maija un Paija", Liepiņu ģimene - dziesmu popūriju no filmas "Sister Act". Ārzemju kinofilmām priekšroku bija devuši arī Rudeviči, kas sagatavoja dziesmu "Smile" no kinofilmas "Modern Time", bet Bērziņi - leģendāro skaņdarbu "New York, New York".

Sprukuļu ģimene raidījumam izvēlējusies latgaliešu dziesmu "Tālu dzīvoj' mana mīļā", kas skanēja kinorežisora Jāņa Streiča filmā "Cilvēka bērns", bet Šminiņu ģimene - "Vālodzīti" no "Limuzīna Jāņu nakts krāsā".

Skatītājiem tika atgādināts arī par filmu "Vella kalpi": Puncuļi piedāvāja savu "Vella kalpu" dziesmas interpretāciju, bet Freipiču ģimene - "Pavāru dziesmu" no filmas "Vella kalpi Vella dzirnavās".

Savukārt ar dziesmiņu "Lai ir" otra Bērziņu ģimene atgādināja par animācijas filmiņu "Neparastie rīdzinieki".

Kā jau ierasts, šova žūrijā bija aktrise Katrīne Pasternaka, kā arī mūziķi Atis Auzāns un Uldis Marhilēvičs.

"Dziedošo ģimeņu" sākums - plkst. 20.20 kanālā LNT.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu