No "Dziedošajām ģimenēm" izbalso Putņu ģimeni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas, 18.septembra, vakarā LNT šovu "Dziedošās ģimenes" pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma atstāja Putņu ģimene, kas uzstājās ar dziesmu "Baby I love Your Way", informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Putņu ģimene projektu "Dziedošās ģimenes" atstāja līdz atgriešanās koncertam, kurā viņiem būs iespēja sacensties par atgriešanos šovā, lai turpinātu cīņu par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu.

Par to ļoti pārsteigti bija vairāki šova skatītāji, kuri pēc tam portālam pauda viedokli, ka acīmredzot par Putņu aiziešanu no šova nobalsojuši skatītāji, jo svētdienas vakarā abi brāļi nodziedājuši patiešām labi, saņemot arī žūrijas uzslavas. "Laikam jau ir tā, ka rīdziniekus izbalso pirmos," savu viedokli pauda kāda skatītāja, piebilstot - cerams, ka atgriešanās koncertā dziedošajiem brāļiem veiksies labāk.

Savukārt šo svētdien, lai sveiktu izcilo latviešu kino meistaru Jāni Streiču 75 gadu jubilejā, ģimenes dziedās dziesmas no latviešu un pasaulē iemīļotām kinofilmām: 24.septembrī, plkst.20.35 skanīgo sacensību turpinās Šminiņi no Varakļāniem, Knapši no Liepājas, Bērziņi no Kokneses, Sprukuļi no Viļakas, Freipiči no Talsiem, Jansoni no Rīgas, Puncuļi no Rēzeknes, Liepiņi no Alojas, Rudeviči no Rīgas un Bērziņi no Saldus.

Ikvienam ir iespēja vērot sirsnīgo projektu klātienē Rīgā, Rīgas kinostudijas 2. paviljonā, Šmerļa ielā 3.

Biļetes uz Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku tiešraižu koncertiem iespējams iegādāties "www.bilesuserviss.lv" kasēs un visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - Ls 3.

Skatīt pievienoto video!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu