Vai esat redzējuši, kā izskatās «Mis un Misters Rēzekne 2013»? FOTO (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē Latgales vēstniecības «Gors» lielajā auditorijā norisinājās skaistumkonkurss «Mis un Misters Rēzekne 2013», kurā par skaistāko jauniešu tituliem cīnījās desmit dalībnieki. Jaunieši konkursa laikā izpaudās visā savā krāšņumā, bet pasākuma vadīšana bija uzticēta vienam no Latvijas populārākajiem šovmeņiem - Mārim Grigalim.

Konkurss «Mis un Misters Rēzekne» bija piedzīvojis ilgāku pārtraukumu, taču tradīcijas atdzimušas un jau otro gadu pēc kārtas tiek nominēts Rēzeknes skaistākais un elegantākais pāris. Šogad skaistumkonkursā piedalījās Diāna Aniščenko, Guna Mežule, Laura Skutāne, Sanda Stikute, Kristīne Rancāne, Romāns Spradzenko, Nikolajs Sergejevs, Roberts Mitrevičs, Grigorijs Ščelkunovs, Artūrs Šķirmants.

Foto: Publicitātes foto

Konkursa organizatore Kristīne Viļuma lepojas, ka rēzeknieši parāda sevi arī pasaules līmenī un piedalās skaistumkonkursos ārpus dzimtās vietas. Pērnā gada «Vice Mis Rēzekne» Liliana Garkalne ieguva nomināciju «Mis Latvija 2012», un «Mis Rēzekne 2012» Santa Seržante starptautiskā konkursā «Miss All Nations 2012» 56 meiteņu konkursā iekļuva «Top 8».

«Mis un Misters Rēzekne 2013» vadīšana bija uzticēta vienam no Latvijas populārākajiem šovmeņiem - Mārim Grigalim. Kā viesmākslinieki uzstājās puišu duets- «Musiqq». Ar savu balsi skaistumkonkursa viesus priecēja dziedātājs, radio «Capital FM» ētera balss, TV šova «Okartes skatuve» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis. Dejoja ne tikai deju grupas «Spirit» Brazil Show» meitenes, bet arī aktieris, horeogrāfs un spilgta personība – Deniss Tumakovs. Visus skatītājus pārsteidza arī īpašais viesis no Amerikas – Sems Skots, kas ir «MCC New York State Collage» students, dziedātājs, topošais mūzikas producents, kā arī uzmanību izpelnījās jaunā dziedātāja «Mis Rēzekne 2012»- Santa Seržante.

Foto: Publicitātes foto

Konkursa šova laikā finālisti priecēja skatītājus ar astoņiem izgājieniem – iepazīstināšana ar sevi, sieviešu defilē, vīriešu defilē, deja, avangarda izgājiens, kur pie sniegto tērpu un tēlu idejas strādāja ne tikai paši finālisti, bet arī Rēzeknes mākslas un dizaina vidusskolas absolventi. Atšķirībā no pagājušā gada dalībniekiem bija jādodas uz lielās skatuves arī peldkostīmos un peldbiksēs. Par izgājienu oriģinalitāti un horeogrāfiju atbildēja Diāna Garanča un Anna Kvelde.

Foto: Publicitātes foto

Par «Mis Rēzekni 2013» tika kronēta Kristīne Rancāne, bet skaistākā puiša titulu saņēma Roberts Mitrevičs. «Vicemistera» titulu saņēma Artūrs Šķirmants, bet «Vicemis Rēzekne 2013» titulu ieguva Sanda Stikute.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu