Tiks veidota Sirmā «Kulta ēdienu» otrā sezona (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Tiks veidota un Latvijas Televīzijas (LTV) kanālā LTV1 demonstrēta raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» otrā sezona, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja LTV pārstāve Laura Brokāne.

Par to liecina arī raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» producentes Ilze Lasmanes-Brozes paziņojums sociālajā vietnē «twitter.com», kur viņa informē, ka otrās sezonas raidījumi LTV1 ēterā būs redzami jau pavisam drīz.

«Pirmā raidījuma sezona bija ļoti veiksmīga un ļāva LTV paplašināt robežas mūsdienīga, saturiski aizraujoša un arī jauniešiem interesanta medija virzienā,» uzsver LTV valdes loceklis, programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs, piebilstot, ka krāšņā un atraktīvā pārraide piesaistījusi dažādu vecumu skatītājus gan LTV1, gan internetā.

«LTV arī turpmāk vēlas demonstrēt skatītāju iecienīto pasaules apceļošanas raidījumu ar kolorīto pavāru Mārtiņu Sirmo, kurš ieskatās gan tālu, eksotisku valstu pavārmākslā, gan Latvijas kulta ēdienos,» uzsver Ņesterovs, piebilstot, ka iepriekšējās sezonas raidījumus skatītāji aktīvi vērojuši arī LTV mājaslapā «www.ltv.lv».

Pirmās sezonas sešos raidījumos LTV1 skatītāji kopā ar Mārtiņu Sirmo ielūkojās Neapoles picu ceptuvēs, iepazina meksikāņu virtuvi un beļģu frī kartupeļus, kā arī piedalījās vislielākā hamburgera notiesāšanā Amerikā, īsta Francijas kruasāna meklējumos un slavenajā tomātu kaujā Spānijā.

«Nozare.lv» jau iepriekš vēstīja, ka tiks veidota un LTV kanālā LTV1 demonstrēta raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» otrā sezona, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja Brokāne. Par to liecināja arī raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» producentes Ilzes Lasmanes-Brozes paziņojums sociālajā vietnē «twitter.com», kur viņa informē, ka otrās sezonas raidījumi LTV1 ēterā būs redzami jau pavisam drīz.

Kā ziņots, LTV zaudējumi pērn bijuši 197 775 lati, teikts sabiedrības 2012.gada pārskatā. LTV zaudējumi ir par aptuveni 12 000 latu mazāki nekā 2011.gadā, kad sabiedrība strādāja ar 209 974 latu zaudējumiem.

LTV apgrozījums pērn palielinājies par 6,7% un sasniedzis 10,6 miljonus latu. 2011.gadā LTV apgrozījums bija 9,9 miljoni latu.

LTV ir sabiedriska raidorganizācija, kas dibināta 1954.gadā. LTV budžets veidojas no valsts budžeta dotācijas un komercdarbības ieņēmumiem, galvenokārt no reklāmas laika pārdošanas LTV programmās.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu