Rīgas svētku notikumu dienasgrāmatas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēdējā vasaras mēnesī pašā Latvijas sirdī galvaspilsētā Rīgā norisināsies pilsētas svētki. Tas ir gada lielākais notikums Rīgā, kad trīs dienu garumā no 16. līdz 18. augustam norisināsies dažādi mūzikas, mākslas, teātra, dejas un sporta pasākumi. Kanāls LNT ir parūpējies, lai Rīgas svētku sajūtas tiktu nodotas visas Latvijas skatītājiem ik dienu īpašās dienasgrāmatās.

Šogad kanāls LNT nodrošinās visiem Latvijas iedzīvotājiem iespēju sajust Rīgas svētkus arī savās mājās un sirdī, lai kurā Latvijas pilsētā arī atrastos. Skatītāji varēs redzēt visplašāko Rīgas svētku notikumu atspoguļojumu un spilgtākos piedzīvojumus ne tikai no izklaides pasākumiem 11.novembra krastmalā, bet visā Rīgā. Šogad Rīgas svētkus svinēs pat tālākajās pilsētas daļās, sākot ar pasaules klases lidotāju paraugdemonstrējumiem un retro auto parādi, un beidzot ar dziesmām, dejām, radošām darbnīcām un ūdens izklaidēm. Sekojiet līdzi svētku aktivitātēm, kas norisināsies Rīgas svētku ietvaros, kā arī intervijām ar svētku veidotājiem, dalībniekiem un apmeklētājiem.

Jaunākā informācija būs uzzināma Rīgas svētku īpašās dienasgrāmatās 16.augustā 21:05, 17.augustā 17:05 un 21:30, 18.augustā 18:10 un 19.augustā 13:50 kanālā LNT.

Svētdienā, 18.augustā, tiks pārraidīts Rīgas svētku noslēguma koncerts Lielpilsētas sapņi no 11.novembra krastmalas. Tajā tiks atskaņotas dziesmas no latviešu teātru izrādēm un pasaulslaveniem mūzikliem. Dziesmas izpildīts Latvijā iecienīti mūziķi kā Aija Andrejeva, Ilona Bagele, Ieva Kerēvica, Ieva Sutugova, Andris Ērglis, Daumants Kalniņš un Zigfrīds Muktupāvels, instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā, Rīgas kamerkoris Ave Sol. Uzstāsies arī Rīgas horeogrāfijas vidusskolas audzēkņi, deju grupas Buras un Dzirnas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu