Valters Krauze mācīs, kā labāk dzīvot

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kopš šīs otrdienas, 9.augusta, pazīstamais TV šovu veidotājs un radio balss Valters Krauze vadīs Latvijas Radio raidījumu "Kā labāk dzīvot?".

Sarunā ar portālu TVNET Krauze pavēstīja, ka darbu Latvijas Radio sācis pēc abpusējas vienošanās, aizstājot iepriekšējo raidījuma vadītāju Ģirtu Šoli.

"Esmu apmācības procesā, lai gan pieredzes darbā radio man netrūkst. Galu galā mikrofoni un austiņas visās radiostudijās ir vienādi," pauda Krauze, piebilstot, ka jau vakar pirmo reizi bijis ēterā.

Viņš arī atklāja, ka savulaik klausījies, kā šos raidījumus vada Haralds Burkovskis, tādēļ apmēram viņam esot nojausma, kā tas darāms: "Gluži pats cilvēkus nemācīšu, bet

darīšu to kopā ar studijas viesiem - konkrētās nozares speciālistiem, vadot sarunu studijā."

Par jauno darbu Krauze sola mazliet vairāk pastāstīt pēc kāda laiciņa, kad būs iejuties jaunajā amatā. "Domāju, ka mana iepriekšējā pieredze šim darbam netraucēs, jo raidījumos jau nav nekā politiska," viņš vēl piebilst.

Kārlis Anitens un Valters Krauze izrādē "Grēku kalna dēkaiņi"
Kārlis Anitens un Valters Krauze izrādē "Grēku kalna dēkaiņi" Foto: TVNET

Šā gada pavasarī Krauze paziņoja, ka vēloties kādu laiku atpūsties, tādēļ marta sākumā pārtrauca piecus gadus ilgušo sadarbību ar radio "Star FM", kurā viņš kopā ar Baibu Sipenieci-Gavari un Ilvaru Jansonu vadīja raidījumu "Zoopasta". Kādu brīdi pirms tam - pagājušā gada rudenī - Krauze neilgu brīdi vadīja TV3 šovu "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas", raidījuma vadīšanas stafeti nododot savai kolēģei Baibai Sipeniecei-Gavarei.

Atgādināsim arī, ka šovasar Valters piedalās "Muzikālā teātra 7" vasaras muzikālajā izrādē "Grēku kalna dēkaiņi", iejūtoties režisora Aukas lomā.

Raidījums "Kā labāk dzīvot?" LR ēterā ir kopš 2006.gada un dzirdams katru darbdienas rītu no plkst.9.05.

Raidījuma mērķis ir iepazīstināt Latvijas patērētājus ar daudzpusīgu un praktisku informāciju par dzīves, vides un veselības kvalitāti, informēt par jaunumiem dažādās industrijās, kas ietekmē vai var ietekmēt minētās kvalitātes, un veicināt pamatota un objektīva lēmuma pieņemšanu dažādās dzīves situācijās ikdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu