TOP 5 brīvdabas kinoteātri Rīgā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēdējā laikā, īpaši Rīgā, aktuāli kļuvuši āra kino vakari, pulcējot visai ievērojamu interesentu skaitu. TVNET piedāvā savu ceļvedi ar piecām vietām, kuras, mūsuprāt, būtu labs galamērķis filmu baudīšanai.

Kalnciema kvartāls

Foto: publicitātes

«Kino Bize» Kaņepes kultūras centrā

Vienā no Rīgas iecienītākajām ballīšu vietām, Kaņepes kultūras centrā uz terases, sadarbībā ar entuziastu grupu «Kino Bize» notiek āra seansi. Filmas tiek izrādītas ļoti regulāri, un plašāku to sarakstu var uzzināt mājaslapā «kinobize.lv».

Foto: publicitātes

«Esplanāde 2014»

Pie Raiņa pieminekļa esošajā kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» notiek dažāda veida pasākumi, tostarp koncerti un kino vakari. Visi pasākumi ir pieejami bez maksas, un tuvākā filmu skatīšanās paredzēta jau 4.augustā, kad notiks latviešu kino veltīts vakars ar režisora Aivara Freimaņa spēlfilmas «Ābols upē» (1974) izrādīšanu.

Foto: publicitātes

«Kino pagalms» Blaumaņa ielā

Jūlija sākumā Rīgas centrā (Blaumaņa ielā) tika atklāts jauns āra kinoteātris, kas projekta «Kino Pagalms» ietvaros piedāvā izbaudīt «citu kino pieredzi». Kinoteātrī ir 400 vietas, un biļešu cenas svārstās no 3.50 līdz pieciem latiem. Filmas tiek izrādītas katru dienu, bet ar detalizētāku to aprakstu var iepazīties mājaslapā «kinopagalms.lv».

Foto: publicitātes

Kino Doma dārzs

Rīgas Doma dārzā šovasar norisinās kino vakari, kuros tiek izrādītas Latvijas jauno režisoru autorfilmas. Pēdējais pasākums šovasar paredzēts 8.augustā, kad no plkst. 23:00 notiks dokumentālo vērtību filmu vakars. Tajā tiks izrādīta Lailas Pakalniņas režisētā «Leiputrija», kā arī viņas un Māra Maskalāna uzfilmētais darbs «Par dzimtenīti». Ieeja šajos kino vakaros ir bezmaksas, bet labsajūtai organizatori iesaka ņemt līdzi siltu tēju un pledu, ar ko sasildīties.

Foto: publicitātes
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu