Peši iesūdz jaunās "Gotti" filmas producentus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džo Peši (Joe Pesci) iesūdzējis filmas "Gotti: Three Generations" producentus par viņa lomas samazināšanu un kā kompensāciju pieprasa trīs miljonus ASV dolāru (1,45 miljonus latu) - tieši tik daudz, cik viņam sākotnēji bija apsolīts par mafijas bosa Džona Goti bērnības drauga Andželo Rudžero lomu.

Kā apgalvo Peši, kompānija "Fiore Films" izmantoja viņa vārdu, piesaistot investorus un reklamējot topošo filmu, taču tad piedāvāja viņam sīkāku lomu, par kuru viņš saņemtu trīs reizes mazāk.

"Fiore Films" izpilddirektors Marks Fjore paziņojis, ka Peši prasība ir nepamatota, jo pirms vairākiem mēnešiem viņš bija saņēmis vēstuli no Peši pārstāvjiem, kurā teikts, ka Peši izstājas no projekta, kamēr topošajai filmai neparādīsies jauns režisors, jo sākotnējais no filmas bija aizgājis. "Peši kungs aizgāja, pirms tika noslēgts līgums," norādīja Fjore.

Tikmēr Peši advokāts Brendons Tesers apgalvo, ka Fjores apgalvojums ir nepatiess. Pēc viņa vārdiem, pret savu lomu Peši izturējies ļoti nopietni un tās vajadzībām pat pieņēmās svarā par 13 kilogramiem, turklāt neviens viņa klientu neinformēja par izmaiņām līdz pat pēdējam brīdim.

Peši advokāts norāda - lai arī ar viņa klientu nebija noslēgts rakstisks līgums, Peši vārda iekļaušana aktieru sastāvā preses konferencēs un citos reklāmas materiālos liecina, ka vienošanās ir notikusi.

Aktiera advokāts uzstāj, ka kompānijai nemaz nebija padomā maksāt Peši trīs miljonus un nolīgt viņu Andželo Rudžero lomai, bet vienīgi izmantot viņa vārdu filmas popularizēšanai.

Filma "Gotti: Three Generations" stāstīs par amerikāņu gangsteri Džonu Goti, kas kļuva par Ņujorkas Gambino ģimenes bosu, un viņa attiecībām ar ģimeni, īpaši dēlu Džonu Goti junioru, kurš vēlāk arī pats kļuva par Gambino noziedzīgās ģimenes galvu un pārdeva tiesības uz savu dzīvesstāstu.

Goti seniors, tā dēvētais Teflona dons, 2002.gadā mira no vēža cietumā, kur izcieta piespriesto mūža ieslodzījumu par slepkavību, reketu, izspiešanu un izvairīšanos no nodokļu maksāšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu