Karaliskās ģimenes pirmdzimtais no «Lego» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānija turpina līksmot par jaunā troņprinča Džordža nākšanu pasaulē, kas uzņēmējiem ļauj arī labi nopelnīt. Izņēmums nav Vinzdoras «Lego parks». Izmantojot publikas lielo interesi par Viljama un Keitas pirmdzimto, izklaides parkā par godu mazajam princim atklāta īpaša ekspozīcija.

«Lego zemes» parkā netālu no Londonas atrodas britu galvaspilsētas modelis, kas izgatavots no lego plastmasas klučiem un tā lepnums ir Bakingemas pils. Tagad maketu papildinājis karaliskās ģimenes jaunpienācējs -- mazais princis Džordžs.

Viņa modelis izgatavots no astoņiem ziliem klučiem, bet melnie ratiņi piecdesmit pieciem.

Veidojot maketu, piedomāts par vissmalkākajām detaļām, tajā attēlots arī paziņojums par jaundzimušā nākšanu pasaulē, kas bija novietots pie pils vārtiem.

Jaunā ekspozīcija piesaistījusi daudzu tūristu uzmanību, kuri ļāvušies Lielbritānijā valdošajai vispārējai sajūsmai par prinča Viljama un viņa sievas Keitas pirmdzimto.

«Lego zemes» pārstāve stāsta, ka šī nav pirmā reize, kad parkā kāda ekspozīcija veltīta par godu svarīgiem notikumiem britu karaļnamā.

«Esam atainojuši karaliskā prinča Džordža piedzimšanu. Mums ir tradīcija atzīmēt karaliskās ģimenes notikumus un svinības. Pagājušajā gadā attēlojām karalienes dimanta jubileju, pirms diviem gadiem – karaliskās kāzas. Mēs domājam, ka šī ir lieliska iespēja saviem viesiem parādīt karalisko mazuli,» stāsta Vinzoras «Lego zemes» direktore Sjū Kempa.

Tematiskie lego modeļi par godu mazajam princim tiks veidoti arī turpmāk.

Jau iecerēts atzīmēt troņmantinieka kristības un viņa pirmo skolas dienu.

Uzņēmējiem šī bijusi laba iespēja nopelnīt uz karaļnama rēķina. Analītiķi aplēsuši, ka prinča piedzimšana Lielbritānijas ekonomiku varētu papildināt ar vairāk nekā 240 miljoniem mārciņu, kas iztērētas svinībās par godu jaundzimušajam un dažādu suvenīru iegādei.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu