Arī šodien burukuģu un jahtu regati apņēmis apmeklētāju pūlis (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Iedzīvotāju interese par regates «The Tall Ships Races 2013» burukukuģiem un jahtām arī šodien ir ļoti liela, daudzi vēlas kuģus un jahtas apskatīt no iekšpuses, pastāstīja regates Rīgas posma preses sekretāre Ieva Lasmane.

Lielās apmeklētāju intereses dēļ šodien ir ierobežoti regates A klases burinieku apmeklēšanas laiki, tomēr citi ierobežojoši pasākumi netiek plānoti, sacīja Lasmane.

No plkst.12.30 līdz aptuveni plkst.14 lielākā daļa kuģu būs slēgti, jo šajā laikā kuģu komandas, kopumā ap 3000 regates dalībnieku, dosies parādē pa Rīgas ielām.

Savukārt Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka ņemot vērā Valsts policijas lūgumu, sakarā ar lielo cilvēku skaitu, kas vēlas apskatīt regates kuģus, transporta satiksme 11.novembra krastmalā šodien tiks atvērta nevis kā plānots plkst. 16.00, bet pēc svētku salūta, kas sāksies plkst.23.

Kā ziņots, no 25.jūlija līdz 28.jūlijam Rīgā notiek starptautisko mācību burukuģu un jahtu regate «The Tall Ships Races 2013» - šajā laikā vairāk nekā 100 burinieki un jahtas no 17 pasaules valstīm ieradušies Rīgā, kur tos var apskatīt pie pasažieru ostas termināļa un Andrejostas jahtklubā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu