Ridlijs Skots turpmāk uzņems tikai 3D filmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / collider.com

Britu producents un režisors Ridlijs Skots pašreiz uzņem savu pirmo filmu, izmantojot 3D tehnoloģiju, taču jau paziņojis, ka daudzdimensiju pieeju izmantos arī visās savās turpmākajās lentēs, vēsta ārvalstu prese.

Šādu pārliecību režisors pauda izklaides industrijas izstādes "Comic-Con" laikā, caur satelītu sniedzot paziņojumu no Īslandes, kur strādā pie zinātniskās fantastikas filmas "Prometheus" uzņemšanas. Paužot sajūsmu par 3D tehnoloģijas priekšrocībām, Skots paziņoja, ka nekad vairs nestrādās bez tās.

"Comic-Con" ar savu klātbūtni pagodināja arī "Prometheus" zvaigzne Šarlīze Terona, bet Īslandē blakus Skotam bija redzama Stīga Lārsona "Millennium" triloģijas zviedru ekranizācijas zvaigzne Nomi Rapasa, kura arī tēlo jaunajā Skota filmā.

Plānots, ka "Prometheus" uz kinoekrāniem nonāks nākamā gada jūnijā. Kinolentes centrā ir jautājumi par citplanētiešu DNS.

Skots bijis režisors arī 1982.gada zinātniskās fantastikas kulta filmai "Blade Runner" un Holivudas grāvējam "Gladiator" ("Gladiators").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu