Nortons spēlēs "Borna" triloģijas turpinājumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu kinozvaigzne Edvards Nortons (Edward Norton) spēlēs galveno ļaundari topošajā "Borna" triloģijas turpinājumā "The Bourne Legacy".

Oriģinālās triloģijas notikumi risinājās ap slepeno aģentu Džisonu Bornu, kas cieš no amnēzijas un cenšas noskaidrot, kas viņš ir. Jaunās kinolentes darbība, tāpat kā iepriekšējās, risinās ap projektu "Tredstouna", taču šoreiz filmas galvenais varonis būs cits tā dalībnieks. Sīkāka informācija par jaunās filmas sižetu tiek turēta noslēpumā.

Jau vēstīts iepriekš, ka Mets Deimons atteicās filmēties ceturtajā "Borna" daļā bez iepriekšējo pirmo trīs filmu režisora Pola Grīngrāsa, kas paziņoja par izstāšanos no projekta pagājušajā novembrī. Jauno filmu, kas uz ekrāniem iznāks 2012.gadā, režisēs Tonijs Gilrojs, savukārt galvenajā lomā spēlēs vairākas "Oskara" balvas saņēmušās drāmas "The Hurt Locker" ("Sapieris") zvaigzne Džeremijs Reners.

Kinolenti producē Frenks Māršals, kas strādājis arī pie filmas "The Sixth Sense".

Edvards Nortons pēdējo reizi parādījās uz kinoteātru ekrāniem 2010.gada filmā "Stone" ("Stouns") kopā ar Milu Jovoviču un Robertu de Niro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu