3. augustā Baltinavā notiks festivāls «Osvalds 2013» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2013. gada 3. augustā Baltinavā 18. reizi tiks rīkots mūzikas festivāls «Osvalds 2013». Tradicionāli festivālā būs iespēja vienlaicīgi baudīt dažādus mūzikas stilus un darbība notiks uz trim skatuvēm, informē mūzikas festivāla «Osvalds 2013» producents Māris Lāpāns.

Tradicionālā skatuve būs domāta šlāgermūzikas un popmūzikas cienītājiem. Šie mūzikas žanri ir visilgāk «Osvaldā» pastāvošie un tāpēc arī ieņem centrālo vietu. Šogad uz Tradicionālās skatuves uzstāsies ģitārists Gregs, LNT dziedošo ģimeņu šova dalībniece smaidīgā Laicānu ģimene, grupa «Muiža», Rikardions, Nikolajs Puzikovs un grupa «Ginc un Es». Šīs skatuves programmas beigu daļu aizpildīs grupa «Karburators» un grupas «Otto» solists J. Ķirsons. Programmas vadītājs Latvijas radio 2 Dj Aivis.

Elektroniskās mūzikas skatuve šogad tiek pārcelta no tradicionālās norises vietas vecajā kolhoza šķūnī uz brīvdabas skatuvi. Centrālā viesa statusu uz šīs skatuves šogad ieņems radiostacijas «European Hit Radio» dīdžejs Mārtiņš Kreilis.

Zināms jaunums šogad būs Jaunās skatuves atdzimšana pēc piecu gadu pārtraukuma. Publikai tiks piedāvāta iespēja baudīt nedaudz alternatīvāku mūziku. Uz šīs skatuves uzstāsies jaunā grupa no Balviem «Elektrolīts», alternatīvā poproka apvienība «Neon Saturdays», grupa «Double Blast Heroes». Protams, netiks aizmirsts arī par Latgales mūziku. To uz jaunās skatuves pārstāvēs grupas «Pēc lietus» un «Sovvaļnīks». Vēl publikai varētu būt ļoti interesanta tikšanās ar Latvijas hiphopa zvaigzni Ozolu. Savukārt konferansjē lomā iejutīsies Dj Japānis.

Rūpējoties par festivāla apmeklētāju labsajūtu, kā jau ierasts, tiks gādāts arī par tīri praktiskām lietām - būs nodrošināta apsardze, pārvietojamās tualetes, sabiedriskā ēdināšana, kvalitatīva skaņa un gaisma, atrakcijas u.c. Visi aicināti «pajautroties» putu ballītē, bet ekstrēmāku izjūtu cienītājiem tiks piedāvāta iespēja uzšauties ar katapultu 22 m augstumā.

Festivāla norises laiks - 3. augusts plkst. 20 - 04. Biļetes cena iepriekšpārdošanā Ls 3.50, uz vietas Ls 5.00. Biļetes nopērkamas: www.bilesuparadize.lv vai no 15. jūlija Balvu Kultūras un atpūtas centrā.

Sīkāk par festivālu: www.diogens.lv/osvalds

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu