Populārākie šova «Saimnieks meklē sievu» dalībnieki - Jātnieks un Darģis (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šobrīd šova «Saimnieks meklē sievu» otrās sezonas dalībnieki gaida vēstules no potenciālajām līgavām, lai jau rudenī skatītāji varētu vērot sievu meklējumus. Pirmajās nedēļās noskaidrojies, kuri šogad varētu būt tie, kas saņems visvairāk vēstuļu. Teju 100 vēstules jau iekritušas saimnieka un dziedātāja Mārtiņa Jātnieka pastkastē. Gandrīz tikpat populārs ir saimnieks, moteļa īpašnieks Dagnis Darģis no Pūres.

Pirms Jāņiem TV3 skatītāji tika iepazīstināti ar šova «Saimnieks meklē sievu» otrās sezonas dalībniekiem. Lai gan saimnieki un vienīgā saimniece Magone Burka vēstules gaidīs līdz pat 15.jūlijam, jau tagad redzams, ka

populārākajiem saimniekiem būs ļoti plaša sieviešu izvēle.

Pašlaik visvairāk vēstules saņēmis Mārtiņš Jātnieks, kurš plašākai sabiedrībai kļuva zināms pēc dalības šovā OKartes skatuve. M.Jātniekam pārsvarā raksta studentes, kuru dzīvesvieta ir Rīga, tomēr netrūkst arī meiteņu no laukiem. Jātnieks šova «Saimnieks meklē sievu» pirmajā sērijā atklāja, ka viņam patīk labi paēst, iespējams, tādēļ starp potenciālajām līgaviņām ir vairākas pavāres. Uz M.Jātnieka sievas godu kandidē arī viesmīles, pārdevējas, klavierspēles skolotāja un zirgu trenere.

Ar vēstulēm aplaimo kurzemnieces

Pēc «Saimnieks meklē sievu» pirmās sērijas parādīšanas TV3 ekrānos viens no aktuālākajiem jautājumiem bija - kā tāds saimnieks kā Dagnis Darģis var nebūt bijis precējies? Izskanējusi versija, ka jābūt kādai vainai, kas pagaidām plašākai publikai palikusi neatklāta. Tomēr šie minējumi nav nobiedējuši potenciālās līgaviņas un D.Darģa pastkastītē sabirušas daudzas vēstules. Visvairāk vēstuļu ir no D.Darģa novadniecēm kurzemniecēm. Pūres saimniekam raksta arī daudz rīdzinieču un latgaliešu, starp potenciālajām līgaviņām ir daudz mājsaimnieču.

D.Darģim raksta arī vairākas uzņēmējas, medicīnas darbinieces un pat takša šoferīte.

D.Darģis kā moteļa un kafejnīcas īpašnieks uzrunājis arī viesnīcas darbinieces un kādu konditori, tāpat viņam saimniecībā vēlas palīdzēt gan dārzniece, gan govju kompleksa vadītāja.

Uzmanību pievērš krietni jaunāki vīrieši

Lai gan Magone Burka savam potenciālajam vīram izvirzīja diezgan augstas prasības, viņa saņēmusi jau krietnu vēstuļu kaudzīti. M.Burka izteikusies, ka viņas vīrietim jābūt spēcīgam, seksīgam kā aktierim Ģirtam Ķesterim, nesmēķētājam un viņam vēlams būt no Vidzemes. Gandrīz puse rakstītāju ir par M.Burku krietni jaunāki,

starp viņiem arī kāds 22 gadus jauns brīvmākslinieks no M.Burkas dzimtās puses Gulbenes.

M.Burka saņēmusi vēstules arī no vairākiem uzņēmējiem, starp rakstītājiem ir taksometra vadītājs, celtnieks, galdnieks, kā arī traktorists.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu