Tailers: Es nebiju atklāts pret «American Idol» dalībniekiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais talantu šova «American Idol» tiesnesis Stīvens Tailers (Steven Tyler) atzinis, ka ļāvis iekļūt finālā vairākiem dalībniekiem, kas viņam nemaz neesot patikuši.

Rokgrupas «Aerosmith» līderis šova žūrijā sabija divas sezonas, taču 2012.gadā no tā aizgāja. Lai arī Taileram paticis vērtēt dalībniekus, viņam tomēr neesot bijis dūšas dažus no tiem noraidīt.

«Formāts prasīja, lai mēs noķengātu cilvēkus un piesaistītu skatītājus,» viņš sacīja sarunā ar radio dīdžeju Hovardu Šternu. «Taču es biju maigs, jo nevarētu kādai meitenei pateikt, ka viņa nemāk dziedāt, zinot, ka viņa visu atlikušo mūžu vairs neuzdrīkstēsies to darīt.»

Tailers arī atklāja, kāpēc pievienojies «American Idol» žūrijai.

«Es pieņēmu piedāvājumu tāpēc, ka biju noskaities uz Aerosmith. Es nokritu no skatuves, un neviens par mani pat nepainteresējās,» viņš teica.

2010.gadā koncertā Kanādā Tailers nokrita no skatuves. Tas pasliktināja viņa attiecības ar grupas biedriem, un dziedātājs paziņoja par ieceri uz laiku aiziet no «Aerosmith».

Vēlāk viņš atkal atsāka darboties grupā. Tagad «Aerosmith» devušies pasaules koncertturnejā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu