«Galileo» jaunajā sezonā kanālā LNT (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Jaunā raidījuma «Galileo» sezona būs īsti vasarīga un domāta gan tiem, kam vasara jāpavada darba rūpēs, gan tiem, kas bauda atpūtu pilsētā vai laukos. Arī otrajā sezonā visiem zinātkārajiem skatītājiem veselu birumu nepārspējamu eksperimentu atklās raidījuma vadītājs Valdis Melderis.

Jau drīzumā LNT ekrānos gaidāma populārzinātniskā raidījuma «Galileo» jaunā sezona, kuras laikā ikviens skatītājs varēs kļūt par liecinieku daudziem atklājumiem. Svarīgi atcerēties, ka mājās gan tos neatkārtojiet! Raidījuma vadītājs Valdis Melderis saka: «Man arī laiku pa laikam ienāk prātā kāda dulla ideja, kas šķiet eksperimenta vērta. Taču vienmēr ir pieticis veselā saprāta to nedarīt pašam, riskējot ar savu drošību, veselību vai savu personīgo auto. Gatavojoties «Galileo» vasaras sezonai, ar lielāko prieku skatos, kādas tad ir atbildes uz jautājumiem, kas arī man reizi pa reizei radušies.»

Vasarīgi eksperimenti

Uzreiz pēc Jāņiem 25.jūnijā 20:35 LNT ekrānos nonāks jaunās «Galileo» sezonas pirmais raidījums, kurā viesosies īpaši apmācīts suns, speciālo uzdevumu vienība un ugunsdzēsēju brigāde. Viņi visi kopīgi centīsies paveikt neiespējamo – atrast adatu siena kaudzē. Taču tas nebūs viss, vēl tiks noskaidrots

vai ūdensdroša lūpu krāsa spēj izturēt kaislīgu skūpstīšanos.

Un, lai vasaras karstajos vakaros pārīšu randiņus netraucētu odi, tiks atklāti labākie pretodu līdzekļi. «Galileo» izmēģinājuma trusīši patiesības vārdā ļausies simtiem odu kodieniem. Vēl skatītājiem būs iespēja pabūt vietā, kur vasaras saulgrieži ir iespaidīgi, bet pilnībā atšķiras no latviešu priekšstata par tiem.

Raidījuma «Galileo» sezonas laikā eksperimenti kļūs arvien interesantāki un iespaidīgāki. Kā domājat –

vai var pagatavot ēdienu trauku mašīnā un saunā?

Izklausās dīvaini, bet, ja tā ir patiesība, tad interesanti būs uzzināt, kā tas top. Bez ēdienu gatavošanas skatītāji varēs vērot, vai sieviešu krūšturis ir pietiekami stiprs, lai ar to vilktu automašīnu, un vai neliela lidmašīna var nolaisties uz automašīnas jumta. Ja jau sen kārojas noskaidrot, kā top kino triki no Džekija Čana un Makgaivera filmām, laiks beidzot apmierināt ziņkārību. Vēl gaidāms iespaidīgs eksperiments, kura laikā mēģinās noskaidrot, vai miljons cilvēku, vienlaikus nolecot no krēsliem, var izraisīt zemestrīci un ko cilvēkam var nodarīt elektriskais gans.

Skatieties jauno «Galileo» sezonu no 25.jūnija sešas reizes nedēļā 20:35 LNT.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu