Adelly sevi pasludina par populāru Latvijas dziedātāju (103)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas klubā «Coyote Fly» dziedātāja Adelly piedāvāja kopā ar Tommy U un Tob Luii veidoto singlu un Ibizā filmēto videoklipu «Run». Adelly, prezentējot savu jaunāko veikumu, atzinusi, ka jau ir izkarojusi savu vietu pie Latvijas šovbiznesa debesīm, tādējādi kļūstot par populāru Latvijas dziedātāju.

«Par skatuves tēlu es šoreiz rūpējos pati. Uz singla un videoklipa «Run» prezentācijas pasākumu mans tērps ieturēts street fashion un vintage stilā, papildināts ar pašas veidotu krekliņu,» par skatuves imidžu teic Adelly jeb īstajā vārdā Adelīna Jureviča.

Foto: Publicitātes foto

Pirms nozīmīgā pasākuma Adelly pastiprinātu uzmanību pievērsa arī skaistumkopšanas rituāliem un ēdienkartei. «Matus un seju lutinu ar dažādām sejas maskām un eļļiņām. Vairākas dienas pirms prezentācijas ievēroju pareiza uztura diētu un vingroju, lai uz skatuves justos pārliecināta un skaista,» atzina dziedātāja.

1.jūnijā pasākuma ietvaros Adelly vokāls tika apvienots ar klubu mūziku, kas šobrīd ir aktuāls performances veids Eiropas klubu vidē. Pēdējos mēnešus Tommy U & Tob Luii ir aktīvi darbojušies ierakstu studijā kopā ar burvīgo latviešu vokālisti Adelly, lai laistu klajā savu pirmo skaņu celiņu «Run», un nupat Ibizā nofilmēts videoklips.

Tommy U & Tob Luii ir divas spilgtas personības, kuras ir apvienojušās ar vienu kopīgu mērķi - iepriecināt pēc iespējas vairāk klausītāju ar savu enerģisko un emocionālo house mūzikas skanējumu. Tommy U un Tob Luii radošais tandēms pastāv jau piecus gadus, kuru laikā puiši ar saviem enerģiskajiem house mūzikas setiem ir uzstājušies visos lielākajos un pazīstamākajos Latvijas klubos un festivālos, kā arī kaimiņu valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Adelly ir jauna, daudzsološa dziedātāja, kas jau pasludināta par jauno popmūzikas un R&B mūzikas princesi Latvijā. Adelly ir jauna un spilgta personība Latvijas šovbiznesā.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (103)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu