Mikam Dukuram iznāk debijas albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Restorānā/bārā "Burga" (Dzirnavu ielā 36) ceturtdien, 12. maijā, plkst. 19:30 notiks dziedātāja un LNT televīzijas šova "Dziedošās ģimenes" dalībnieka Mika Dukura debijas albuma "Summa" prezentācija, informē dziedātāja menedžments.

13 kompozīcijās summēts trīs gadu garumā krātais muzikālais materiāls, tā veidošanā piedalījušies daudzi Latvijas mūziķi. Pirmais albuma vēstnesis ir singls "Jau atkal rīts", kam mūziku sarakstījis Mika tēvs Edijs Dukurs, savukārt albuma tituldziesma "Summa" sarakstīta, sadarbojoties ar norvēģu komponistu, mūziķi Arne Vatnoy.

"Man ir neizsakāms prieks, ka laika gaitā ir izdevies satikt daudzus radošus, lieliskus mūziķus, māksliniekus u.c. cilvēkus, kas beigu beigās savienojušies vienā kopīgā veikumā – "Summa". Tikai patiesa draudzība, sadarbība un ģimenes atbalsts var veidot ko skaistu un vienotu. Viss ir saskaitīts, un tagad atliek vien pagriezt skaļāk beidzot paveikto un uzstādīt jaunus mērķus, ņemot vērā jau saskaitīto," saka Miks.

Debijas albuma vizuālajai sajūtai savu radošo esenci ir pievienojusi arī māksliniece Elita Patmalniece. Miks atzīst, ka tieši Elitas radītās lelles lieliski atspoguļo to, cik raibi gājis visu šo laiku un cik patīkami un žilbinoši skaisti ir redzēt kopainu.

"Summa"
"Summa" Foto: Publicitātes foto

Dziesmu ierakstos piedalījušies: Edijs Dukurs, Paula Dukure, Ivars Rebhūns, Edijs Šimiņš, Egons Kronbergs, Vilnis Krieviņš, Mārtiņš Leja, Matīss Čudars, Kaspars Pļavnieks, Jānis Čubars, Kārlis Indrišonoks, Liene Kļava, Valters Pūce, Nils Īle, Mārtiņš Burkevics, Juris Kristons, Oskars Ozoliņš, Madara Celma, Baiba Vanaga & deju grupas Dzirnas meiteņu koris (Melānija, Nikola, Estere, Eva). Studijas darbs - Egons Kronbergs, Mārtiņš Burkevics, Ģirts Laumanis/Lomiks, Artūrs Skujiņš-Meijiņš. Dizains: Jānis Vīksna, Elita Patmalniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu