Arī Lopesa bezspēcīga Adeles priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī Sietlas bārdaiņi "Fleet Foxes", jaunā "American Idol" žūrijas locekle Dženifera Lopesa un leģendārais Bruklinas hiphopa trio "Beastie Boys" šonedēļ nav spējuši apdraudēt britu popdīvas Adeles (Adele) valdīšanu Apvienotās Karalistes albumu topā, ziņo ārvalstu prese.

"Fleet Foxes" otrais studijas albums "Helplessness Blues" šonedēļ debitējis Apvienotās Karalistes albumu topa 2.pozīcijā, nostumjot vien Adeles debijas albumu "19" uz 3.vietu. Totenhemas zvaigzne ar savu aktuālo studijas albumu "21" saglabājusi 1.vietu. Tas viņai izdevies jau 14 nedēļas.

Amerikāņu aktrises, dejotājas un dziedātājas Dženiferas Lopesas (Jennifer Lopez) jaunais studijas darbs ar nosaukumu "Love" tikai 6.vietā. Pirmais singls "One the floor", kas tapis kopā ar reperi Pitbulu (Pitbull), no jaunā albuma jau kādu laiku skan radio viļņos. "On The Floor" balstās uz 1989.gada grupas "Kaoma" deju grāvēju "Lambada".

Hiphopa mūzikas veterānu "Beastie Boys" jaunais studijas veikums "Hot Sauce Committee Part Two" pirmajā nedēļā tikai 9.vietā.

Singlu konkurencē 1.vietā ceturto nedēļu pēc kārtas jauns amerikāņu elektrohopa (electro hop) dueta "LMFAO" singls "Party Rock Anthem", kas spējis aiz sevis noturēt Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) "The Lazy Song".

Franču hausmūzikas dīdžeja Davida Getas (David Guetta) jaunākais deju zāļu grāvējs "Where Them Girls At" kopā ar Flo Rida un Nikiju Mināžu (Nicki Minaj) kā jaunums numur 3, bet britu eirodziesma "I Can", kuru izpilda nesen Rīgā bijušie puiši "Blue", - tikai 16.vietā.

Top10 albumi

1. Adele - '21'

2. Fleet Foxes - 'Helplessness Blues'

3. Adele - '19'

4. Jessie J - 'Who You Are'

5. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

6. Jennifer Lopez - 'Love'

7. Foo Fighters - 'Wasting Light'

8. Rihanna - 'Loud'

9. Beastie Boys - 'Hot Sauce Committee Pt. 2'

10. Ellie Goulding - 'Lights'

Adele
Adele Foto: Publicitātes foto

Top10 singli

1. LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock - 'Party Rock Anthem'

2. Bruno Mars - 'The Lazy Song'

3. David Guetta feat. Flo Rida and Nicki Minaj - 'Where Them Girls At'

4. Chris Brown feat. Benny Benassi - 'Beautiful People'

5. Jennifer Lopez feat. Pitbull - 'On The Floor'

6. Snoop Dogg - 'Sweat (David Guetta Remix)'

7. Katy Perry feat. Kanye West - 'ET'

8. Wretch 32 feat. Example - 'Unorthodox'

9. Jessie J - 'Nobody's Perfect'

10. Aloe Blacc - 'I Need A Dollar'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu