Tonijs Stārks un Getsbijs dominē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vēl viena izcila nedēļas nogale Ziemeļamerikas kinoteātros padevusies filmai «Iron Man 3» («Dzelzs vīrs 3»). Arī «Lielais Getsbijs» («The Great Gatsby») startējis ar vairāk nekā lieliskām sekmēm, ziņo kinokino.lv.

«Dzelzs vīrs 3» savā otrajā nedēļas nogalē spējis iekasēt 72,5 miljonus, kas absolūtajam vairumam filmu būtu izcils rezultāts arī pirmajai nedēļas nogalei. Kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā jau ir pietuvojušies 300 miljoniem, bet visas pasaules mērogā pārsnieguši 900 miljonus.

Filma balstīta uz populārā Marvel komiksa motīviem un stāsta par miljardieri un ģeniālu izgudrotāju Toniju Stārku (Tony Stark), kuru tēlo aktieris Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr.).

Anotācija. Bezrūpīgais multimiljonārs Tonijs Stārks, kas nakts melnumā mēdz kļūt par neuzveicamo Dzelzs Vīru, ir sastapies ar pretinieku, kura iespējām, šķiet, nav robežu. Kad Stārks atklāj, ka viņa pasaule tiek iznīcināta, viņam ir tikai viens mērķis - noskaidrot, kas aiz tā stāv. Cīņā par izdzīvošanu uz katra soļa tiek pārbaudīta viņa drosme. Vienlaikus Stārks arī meklē atbildi uz jautājumu, ko uzdevis sev jau sen. Kurš tad īsti ir galvenais - cilvēks vai viņa supervaroņa tērps?

Otro vietu ieņem jaunums «Lielais Getsbijs». Jau paredzams, ka filmas sekmes būs labas, bet iekasētie 51,1 miljons pārspēj pat visoptimistiskākās prognozes.

Anotācija. 1922.gada pavasarī Ņujorkā, kur valda vaļīgas tikumības normas, dzirkstī džezs un noteicēji ir nelegālā alkohola karaļi, ierodas topošais rakstnieks Niks Karavejs. Dzenoties pēc sava amerikāņu sapņa, Niks apmetas kaimiņos noslēpumainam miljonāram Džejam Getsbijam, kurš mīl rīkot greznas viesības. Turpat netālu mīt arī Nika māsīca Dēzija ar savu vīru - aristokrātu Tomu Bjūkenanu. Tā Niks tiek ievilkts bagātnieku dzīvē, iepazīstot viņu ilūzijas, mīlestību un nodevību. Būdams liecinieks šajā pasaulē notiekošajam, viņš raksta stāstu par neiespējamu mīlestību, sekošanu sapņiem un neizsakāmu traģēdiju, kas atspoguļo moderno pasauli un tās tikumus.

Režisora Beza Lurmena («Mulenrūža», «Romeo un Džuljeta») krāšņajā Frānsisa Skota Ficdžeralda romāna ekranizācijā, kas uzņemta 3D formātā, titullomu atveido Leonardo di Kaprio, viņam līdzās Kerija Maligana, Tobijs Magvairs, Džoels Edgertons un citi.

Sekmīgu sniegumu demonstrējusi Maikla Beja režisētā lente «Vaiga sviedros» («Pain & Gain»), kas ar 5 miljoniem noslēdz pirmo trijnieku.

Anotācija. Reiz fitnesa trenerim apnika staigāt treniņtērpā. Viņš nolēma radikāli mainīt savu likteni un kļūt bagāts. Atrada divus neveiksmīgus kultūristus un piedāvāja viņiem plānu, kā nolaupīt viņa klientu-miljonāru. Bet, ja organismā muskuļu ir vairāk nekā smadzeņu, pat vislabākais plāns, nošpikots no asa sižeta filmas, var izgāzties…

Galvenajā lomās - Marks Vālbergs, Dveins Džonsons un Vladimirs Kļičko.

Foto: publicitātes

www.kinokino.lv


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu