Marhilēviča mūzikla «Pārdotie smiekli» dziesmas izdod CD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Ķīpsalas hallē notiks Ulda Marhilēviča mūzikla «Pārdotie smiekli» izrāde ar Guntara Rača dziesmu tekstiem, kam tiks izdots arī dziesmu albums. Otrdien, 7.maijā, klajā nāks mūzikla 15 dziesmu albums, kurā dziesmas būs ieskaņojuši visi mūzikla dalībnieki, informē izdevniecības «MicRec» pārstāvji.

Mūzikls «Pārdotie smiekli» Ķīpsalas hallē būs skatāms no 7.maija līdz 10.maijam. Tas veidots pēc vācu rakstnieka Džeimsa Krisa darba «Tims Tālers jeb pārdotie smiekli» motīviem. Biļetes uz visām izrādēm ir jau gandrīz izpārdotas, bet vēl ir iespēja 10.maijā noskatīties papildu izrādi.

Paralēli intensīvajiem mēģinājumiem, mūziķi atrada laiku, lai ierakstu studijā «G.E.M» taptu albums un mūzikla dziesmas varētu dzīvot arī pašas savu dzīvi - ārpus mūzikla. Tā tas ir noticis ar ne vienu vien Marhilēviča dziesmu, kas sākotnēji tika rakstītas tikai izrāžu vajadzībām.

Mūziklā Tima Tālera loma uzticēta dziedātājam Mikam Dukuram. Izrādē un albuma ierakstā piedalās kontrtenors Sergejs Jēgers, grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, Latvijas Nacionālās operas solists Imantas Erdmans, grupas «Dzelzs vilks» līderis Juris Kaukulis, jaunā dziedātāja Antra Stafecka, grupas «Colt» solists Atis Ieviņš un Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas koris diriģenta Jāņa Baltiņa vadībā.

«Pārdotie smiekli»
«Pārdotie smiekli» Foto: Publicitātes foto

Mūzikla režisors un scenārija autors ir Juris Jonelis, scenogrāfs - Ivars Noviks, video režisors - Roberts Rubīns, horeogrāfe - Dace Jonele, kostīmu māksliniece - Liene Pavlovska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu