Krāšņais muzikālo strūklaku šovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

11.maijā visi labas mūzikas mīļotāji tiek aicināti uz Arēnu Rīga, lai ļautos krāšņam muzikālo strūklaku šovam īstā «Melodiju karnevālā».

«Šādi muzikālo strūklaku šovi labas mūzikas pavadījumā ir ļoti izplatīti visā pasaulē, tomēr pie mums tie vēl nav tik pierasti. Krāšņa ūdens muzikālā

šova izbaudīšana ir lielisks veids, kā uz brīdi aizmirst par ikdienas rūpēm un nedomāt par ierastajām problēmām.

Tieši tādēļ esam priecīgi, ka varam ko tādu piedāvāt arī mūsu organizētajā pasākumā, un esam pārliecināti, ka to spēs novērtēt arī sanākušie Melodiju karnevāla klausītāji,» stāsta «Eastcon» valdes loceklis Jānis Vulāns.

Melodiju karnevāla apmeklētājiem būs iespēja arī izbaudīt Raimonda Paula labākās melodijas paša Maestro atskaņojumā. Kamerkoris «Ave sol» uzstāsies ar leģendāro Maestro dziesmu spēli «Vella kalpi», savukārt jaunuzvesto dziesmu ciklu no Raimonda Paula izrādes «Māsa Kerija» izdziedās populārie solisti Veronika Plotņikova, Jevgenijs Šurs un Atis Ieviņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu