Divu klubu atvēršana, Gustavo koncerti u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā tiek atklāti divi jauni konkrētām masu auditorijām domāti klubi, Gustavo sniedz papildkoncertus, darbu atsāk "Dirty Deal Teatro", tiek atzīmēta Pasaules cirka diena, iespējams izmēģināt spēkus nūjošanā Mežaparkā... Laipni lūgts TVNET nedēļas nogales ceļvedī!

KONCERTI

Gustavo akustiskie koncerti kino "Rīga"

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Irinas Boguševskas koncerts Kongresu namā

Foto: publicitātes

Dziedātāja koncertā piedāvās savu jauno programmu "Noslēpumainais dārzs" ("Тайный сад"). Tajā jau dzirdētas dziesmas no zināmākajiem albumiem, kā arī pārsteigumu pilnas vēl neizdotā albuma kompozīcijas.

Ar dziedātāju kopā koncertā muzicēs Maskavas labākie džezmeņi.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

LNSO un Antona Ļahovska koncerts Lielajā ģildē

Foto: publicitātes

Koncertā tiks izpildīts Pētera Čaikovska Otrais koncerts klavierēm ar orķestri sol mažorā, kā arī Sergeja Rahmaņinova svīta "Simfoniskās dejas".

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Latvijas Radio kora un LSO Lieldienu koncerti

Foto: publicitātes

Skanēs Johannesa Brāmsa, Franča Šūberta, Roberta Šūmaņa un Volfganga Amadeja Mocarta mūzika.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

KLUBI UN KROGI

Atvērs klubu "Pie Labvēlīgā tipa"

Foto: publicitātes

Atklāšanā, izmantojot "dienesta stāvokli", viesus pašsaprotami izklaidēs grupa "Labvēlīgais tips", turpinot veiksmīgo šā pavasara koncertsēriju, kā arī DJ Japānis.

Kultūras namā "Pie Labvēlīgā tipa" būs dzirdamas gan latviešu, gan ārzemju pozitīvas un populāras melodijas. Izklaidējošā programma piedāvās regulāras dzīvo grupu uzstāšanās un dažādus tematiskos pasākumus.

Biļetes būs nopērkamas pie ieejas klubā.

Tiks atvērts klubs "Club Connect"

Foto: publicitātes

Jaunais klubs atradīsies bijušās šampanieša rūpnīcas teritorijā, kur jau atrodas klubi "Piens" un "Kefīrs". "Club Connect" atklāšanas pasākumā uzstāsies pasaules mēroga zvaigzne - DJ Sandy Rivera. Pasākumu iesildīs jaunā kluba rezidents DJ Bigshuzz, bet vakaru noslēgs DJ Tommy U un DJ Tob Luii.

Rīt, 16. aprīlī, plkst. 22 klubā notiks atvēršanas āfterpārtija, kurā spēlēs DJ Roland Privert.

Pieteikšanās viesu sarakstam kluba Facebook profilā.

Pasākumi TVNET iecienītajos krogos un klubos:

Foto: publicitātes

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) šodien, 15. aprīlī, un rīt, 16. aprīlī, plkst. 22 uzstāsies ģitārists Charlie Love (ASV) un "Latvian Blues Band".

"Bubamara" (Audēju 8) šodien, 15. aprīlī, plkst. 22 uzstāsies "Nūdista kabata", bet rīt, 16. aprīlī, pasaules mūzikas dejas spēlēs DJ ShahS.

"Cocoloco" (Pēterbaznīcas 17) šodien, 15. aprīlī, spēlēs DJ D.Tribe, bet rīt, 16. aprīlī, DJ Jonsons un DJ JP.

"Cuba Cafe" (Jauniela 15) šodien, 15. aprīlī, spēlēs DJ AG, bet rīt, 16. aprīlī, DJ Gobziņš.

"Depo" (Vaļņu 32) šodien, 15. aprīlī, uzstāsies kabarē roka grupa "Hom" (Krievija) un alternatīvā roka grupa "Kegli" (Krievija), kā arī spēlēs DJ Guntis, bet rīt, 16. aprīlī, metālmūzikas grupas "Devianta Tactics" (Somija) un "Routakeha" (Somija), kā arī "Symbolic". Spēlēs arī DJ Mārtiņš.

"I Love You" (Aldaru 9) šodien, 15. aprīlī, spēlēs DJ Elīna Birze, bet rīt, 16. aprīlī, DJ Erbe.

"Ļeņingrad" (Kalēju 54) šodien, 15. aprīlī, spēlēs DJ Ramūns, bet rīt, 16. aprīlī, plkst. 20 uzstāsies "Catherine Band" un "Narkotiki protiv roka".

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) šodien, 15. aprīlī, uzstāsies "Dzelzs vilks", bet rīt, 16. aprīlī, spēlēs "Radio 101" dīdžeji.

"Melnajā piektdienā" (Brīvības 193c) šodien, 15. aprīlī, notiks pasākums "Metāla fantadroms II", kurā uzstāsies "Kiss of the Dolls", "Helid", "Totenkopf", "Blizzard" un "Katalepsija".

"Nabaklab" (Z. A. Meierovica 12) šodien, 15. aprīlī, uzstāsies "The Spyro" (Somija), "Penniless" (Somija), "Bērnības milicija" un "Busy Bee", kā arī spēlēs DJ Dambis, bet rīt, 16. aprīlī, notiks new wave, minimal synth un tamlīdzīgas mūzikas pasākums "Intervilnis", kurā uzstāsies "E.M.D.", kā arī spēlēs DJ SKD un DJ Stropu Jurka.

"Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu 26/28) šodien, 15. aprīlī, spēlēs DJ Artis Dvarionas (augšstāvā) un DJ Raitis (apakšstāvā), bet rīt, 16. aprīlī, DJ Vital (augšstāvā) un DJ Kaspars Bindemanis (apakšstāvā).

IZRĀDES

LNO notiks pirmizrāde operas "Turandota" atjaunojumam

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Darbu atsāks "Dirty Deal Teatro"

Foto: publicitātes

Iestudējuma režisors ir Vladislavs Nastavševs, bet lomās divi citi režisori - Mārcis Lācis un Toms Auniņš. Divu jaunu futbolistu fiziskajai darbībai un pārdomām par futbola dabu un spēles jēdzienu kopumā tiks pretstatīts divu padzīvojušu antropologu dialoga ieraksts, kurā viņi runā par mītisko domāšanu, par to, vai tā ir tikai posms mūsdienu, civilizētā cilvēka domāšanā, vai arī tā ir pilnīgi atšķirīgs pasaules uztveres un izzināšanas veids. Tādējādi jaunie futbolisti zināmā mērā tiks salīdzināti ar pirmatnējiem iedzīvotājiem.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

16. aprīlis – Pasaules cirka diena!

Foto: publicitātes

Arī pirms otrās izrādes sākuma skatītājiem tiks radīta iespēja pašiem darboties cirka manēžā un tuvāk iepazīties ar izrādes māksliniekiem.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

IZSTĀDE

Imanta Grosa izstāde "Rīgas mākslas telpā"

Foto: publicitātes

Autors dažādās pasaules pilsētās fotografējis dzīves situācijas un cilvēkus tajās, mēģinot notvert "īpašo mirkli", kas parāda cilvēkus – sava laikmeta lieciniekus un veidotājus, viņu uzvedības raksturu, emocijas un savstarpējās attiecības.

Izstāde būs apskatāma līdz 13. maijam.

AKTĪVĀ ATPŪTA

Nūjošanas taku atklāšana Mežaparkā

Foto: publicitātes

Nūjošanas taku atklāšanas pasākuma laikā ikviens interesents varēs apgūt nūjošanas pamatus vai uzlabot savu nūjošanas tehniku, izmēģināt spēkus jaunajās trasēs ar laika kontroli, kā arī vienkārši baudīt nūjošanas prieku un Mežaparka dabu.

Dalība pasākumā bez maksas. Uz pasākuma laiku būs iespējams arī bez maksas nomāt nūjas (pret personu apliecinošu dokumentu).

KINO

"Kliedziens 4" un vēl trīs jaunas filmas

Foto: publicitātes

Vēl "Citadele", kino "Cinamon" (Brīvības 372) un "Multikino" (Mūkusalas 71) arīdzan šodien, 15. aprīlī, sāk demonstrēt bērnu animācijas filmu "Hop". Un vēl "Citadelē" no šodienas, 15. aprīļa, iespējams noskatīties franču romantisko komēdiju "Saldie meli" ("De Vrais Mensonges ").

Kino "Rīga" (Elizabetes 61) šodien, 15. aprīlī, sāk demonstrēt drāmu "Undīne" ("Ondine") ar Kolinu Farelu galvenajā lomā.

TELEVĪZIJA

Šodien, 15. aprīlī, plkst. 21 TV3 demonstrēs Lielbritānijas 1997. gada komēdiju "Misters Bīns" ("Bean: The Ultimate Disaster Movie") ar Rovanu Atkinsonu galvenajā lomā.

Šodien, 15. aprīlī, plkst. 22 LNT demonstrēs ASV 2008. gada komēdiju "Seksa brauciens" ("Sex Drive").

Rīt, 16. aprīlī, plkst. 21.25 TV3 demonstrēs ASV 1989. gada piedzīvojumu filmu "Indiana Džonss un pēdējais krusta karš" ("Indiana Jones and the Last Crusade") ar Harisonu Fordu galvenajā lomā.

Rīt, 16. aprīlī, plkst. 23.05 LNT demonstrēs ASV un Vācijas 2004. gada komēdiju "Es mīlu Hakabijus" ("I Heart Huckabees").

Svētdien, 17. aprīlī, plkst. 19.55 LTV7 piedāvās tiešraidi no U-18 pasaules hokeja čempionāta spēles Latvija - Ungārija.

Svētdien, 17. aprīlī, plkst. 20.15 LNT piedāvās šova "Mazo dziesmas Latvijai" kārtējo raidījumu.

Svētdien, 17. aprīlī, plkst. 20.40 TV3 piedāvās Raimonda Paula 75 gadu jubilejas koncerta ieraksta otro daļu.

Svētdien, 17. aprīlī, plkst. 21.35 LTV1 demonstrēs Spānijas 2010. gada biogrāfisko filmu "Felipe un Letīsija" ("Felipe y Letizia").

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

TVNET arī aicina interesantākos nedēļas nogales izklaides momentus nofilmēt ar savu mobilo telefonu, lai pēc tam, izmantojot mobilo internetu, ātri un ērti atsūtītu video mums uz e-pasta adresi: reportieris@tvnet.lv. Labākajiem Latvijas mobilajiem reportieriem paredzētas iknedēļas balvas - mobilie tālruņi un bezmaksas internets telefonā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu