Latvijas Radio 2 svinībās piedalīsies vairāk nekā 30 mūziķi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Latvijas Radio 2 dzimšanas dienas svinībās, kas 30. aprīlī notiks "Arēnā Rīga", ar muzikāliem priekšnesumiem piedalīsies vairāk nekā 30 Latvijā populāri mūziķi.

Latvijā iecienīti izpildītāji Latvijas Radio 2 svinībās piedalīsies ne tikai koncertā, kas norisināsies divās daļās, bet arī ballē, kuras devīze šogad ir "Kad man vairs nebūs 16...".

Kā īpaša dāvana Latvijas jauno populāro mūziķu sniegumā tiek gatavots Maestro Raimonda Paula un Jāņa Jurkāna dziesmu cikls "Vella būšana". Visiem zināmās melodijas, piemēram, "Baltas ābeles zied", "Alise", "Liec pie lūpām kausu" un citas, kas tāda paša nosaukuma muzikālai izrādei tapa pirms 25 gadiem, tagad ieguvušas jaunu elpu.

Tolaik izrādē dziesmas dziedāja Žoržs Siksna, Aija Kukule, Viktors Lapčenoks, Rita Trence, Edgars Liepiņš, bet šoreiz dziesmu izpildītāji būs Miks un Paula Dukuri, Atis Ieviņš, Ginta Krievkalna, Dainis Skutelis, Ieva Sutugova, Roberts Pētersons un Agnese Rakovska. Dziesmu jauno aranžējumu autors ir Kristaps Krievkalns.

Dziesmu stāstu krāšņāku "Arēnā Rīga" padarīs arī deju grupa horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā un bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte".

Koncertā pirmajā daļā piedalīsies arī "Apvedceļš", "Tērvete", Olga Rajecka, "Pērkons", "Ornaments", "Sestā jūdze", Evija Sloka un "Klaidonis", Nikolajs Puzikovs, "Baltie lāči", Ivo Fomins, Liene Šomase, "Musiqq", "Turaidas roze", Riči, Kaspars Antess un citi izpildītāji.

Savukārt ballē viesiem uzstāsies grupas "Pērkons", "Ornaments" un "Klaidonis", kā arī dīdžejs Aivis, bet visiem zināmās dziesmas kopīgi izdziedāt palīdzēs Arvīds Platpers.

Latvijas Radio 2 jubilejas koncerta režiju veido Valdis Pavlovskis. Koncerts sāksies plkst. 19.

Biļetes uz Latvijas Radio 2 dzimšanas dienas svinībām var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu